У МВС відреагували на скандал із закупівлею рюкзаків сином Авакова. ВІДЕО

У МВС відреагували на скандал із закупівлею рюкзаків сином Авакова. ВІДЕО
У відомстві запевняють, що тендер відбувся прозоро.

У Міністерстві внутрішніх справ запевняють, що інформація про оборудки під час закупівлі рюкзаків для підрозділів МВС є недостовірною і має на меті дискредитувати відомство.

У заяві на сайті МВС йдеться, що у лютому минулого року Міністерство закупило 6 тисяч рюкзаків для потреб підрозділів, які залучені до проведення АТО.

У МВС зазначають, що до рюкзаків були висунуті найвищі вимоги, які були розроблені на підставі досвіду, набутого у зоні АТО.

У тендері взяли участь п'ять учасників. За його результатами найкращими стали пропозиції приватного підприємця з Миколаївщини і ТОВ з Дніпропетровська – вони запропонували найнижчі ціни. Миколаївський підприємець продавав тисячу рюкзаків за ціною 2 100 грн. за штуку, а дніпропетровське підприємство – за 2 899 грн. за штуку.

Процедура тендеру була прозорою, а її результати оприлюднені, йдеться у повідомленні.

"МВС наголошує, що вся діяльність відомства, зокрема – і у сфері державних закупівель є прозорою, конкурентною та ґрунтується на безумовному дотриманні законодавства. Відтак поширена інформація про непрозору діяльність МВС у сфері державних закупівель є викривленням реального стану речей і спрямована на дискредитацію МВС для створення суспільного негативного резонансу", - йдеться у заяві.

Водночас у відомстві не прокоментували, чи брав участь син голови МВС Олександр Аваков у закупівлях рюкзаків.

Нагадаємо, в інтернеті опублікували відеозаписи, що нібито свідчать про оборудки сина глави МВС Олександра Авакова із закупівлями рюкзаків для підрозділів МВС. Ролик, на якому чоловік, схожий на сина міністра, домовляється про закупівлі із колишнім заступником голови МВС Сергієм Чеботарем у його кабінеті.

Сам Олександр Аваков заявив, що вперше чує про існування скандального відео і не може пригадати, чи був у кабінеті Чеботаря у вказану дату. Причетність родини до закупівлі спростовував і сам міністр.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лохi вмирають, пацани роблять грошi...
Відповісти
відомство давно себе дискредитвувало. в плані нової поліції, тих які ні фіга не роблять, а катаються за наші гроші на машинах.Але не тільки катаються, вже тепер і людей вбивають. 77 вистрілів по машині в Києві - нормально?! вбитий хлопець - нормально?!
Відповісти
ми за це скакали!
Відповісти
лялякати в коментах кожен може а от діяти нажаль одиниці
Відповісти
Вже дiяли -скакали скакали i доскакались! Дiйте на майдан- чого вiйна, чого люди кормлять армию, чого люди живуть за межею бiдностi! Причин багато i що?! Немае кукловодiв спонсорiв от i вся причина!
Відповісти
Неньку одиниці... решта скакали.
Відповісти
МВС вже не контролює криміногенну ситуацію в країні давно...Хабарників ловлять кожного дня у всіх відомствах,правда чомусь тільки нікого не наказують.Вбивства і грабежі,рейдерські захвати,тітушки,якісь невідомі збройні формування по віджиму землі і підприємств,мільйонні переводи валюти в офшори - і все це відбувається на фоні масового зубожіння українського народу.Стидно за нас що ми всі як раби мовчимо......
Відповісти
всьо правакація папєрєднікав
Відповісти