Ще двох демобілізованих бійців 51-ої бригади затримали на «Устилузі»

Ще двох демобілізованих бійців 51-ої бригади затримали на «Устилузі»
12-го лютого на митному пункті “Устилуг” затримали ще двох демобілізованих учасників АТО.

Інтернет-видання “БУГ” повідомляє, що демобілізованих учасників АТО Киричука та Дацюка затримали при перетині державного кордону.

Також повідомили, що обидва служили в колишній 51-й бригаді. Іван Киричук після розформування бригади служив в 128-й, в СЗЧ не був. Про другого затриманого нічого не відомо.

Близько 16-ї години до батьків вийшла працівниця митниці та повідомила, що на пункті нікого не утримують. Батькам та рідним була показана постанова суду.

Про подальші події також відомо не багато. Зокрема, на митницю приїздила машина військової служби порядку та забрала затриманих. Киручука відправили до Луцької прокуратури, а Дацюка - до прокуратури Івано-Франківська.

Дивним виглядає співпадіння, що затриманих 11 і 12 лютого хлопців поєднує служба в колишній 51-й бригаді.

Є інформація, шо на МП “Угринів” також був затриманий демобілізований учасник АТО, але про нього наразі нічого не відомо.

Нагадаємо, що 11-го лютого на МП “Устилуг” незаконно затримали та утримували двох демобілізованих Сергія Сиротинця та Ігоря Бондарєва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
затримані? Причини?
Відповісти
причина проста недовоювали хлопці на думку вельмож
Відповісти
ага, не факт шо б довоювали ... це 51 бригада ... хай би самі прокурори там повоювалиб тоді
Відповісти
За що затримали - абсолютно і повністю зрозуміло. Проти них розслідується кримінальне провадження за дизертирство, самовільне залишення місця служби, невиконання наказу та інші " типу злочини". І таких відкритих проваджень проти бійців колишньої 51 бригади є сотні, і всі вони досі розслідуються різними територіальними органами військової прокуратури. Це своєрідна помста від теперішньої влади за те, що хлопці вирішили не загинути "хероїчної смертю" в ім"я справи Пороха-Бєні -Сєні, а врятували своє життя для своїх родин. А "патріотичним пацанам" у Києві потрібно побільше героїв, і бажано - мертвих, для ліплення новітнього "пантеону полеглих типу за волю України". А 51 бригада їх розчарувала, не пішла, як вівця, на заклання, тому її (єдину з усіх військових частин збройних сил) і розформували. А хлопців відловлювати і тягати будуть ще довго. І виїхати їм за кордон у легальний спосіб явно не світить, адже всі списки у прикордонників. Слава Україні????
Відповісти
А куда они лыжи навострили? Из неньки убегают?
Відповісти
да...порозкидали хлопців з 51-ї бригади по всіх військових прокуратурах України...збивають бабло-по 30000 гривень-або на Схід воювати-садити за грати не спішать-бо ж таких хлопців-хто втік від смерті-не сотні а понад 2000...ще б за Ягодинську митницю написали-там теж вже заловили хлопців-і в Івано-Франківській прокуратурі требують за свободу бабло...або воювати...
Відповісти
Останні новини
Ще двох демобілізованих бійців 51-ої бригади затримали на «Устилузі»
13 лютий, 2016, 09:58