Неромантичні волиняни: результати опитування

Неромантичні волиняни: результати опитування
Ось-ось закохані усього світу почнуть святкувати День святого Валентина, покровителя молодих (і не зовсім молодих) людей, які не уявляють свого життя без коханої половинки.

Звичайно, журналісти ВолиньPost не могли оминути увагою цю найромантичнішу дату. Тому ми запропонували нашим читачам взяти участь в опитуванні "Чи святкуватимете Ви День Святого Валентина?". І ось, що ми дізнались...

Виявляється, більшість волинян не визнають це свято! Саме так відповіли 30% (68 осіб) учасників голосування. Прикро визнавати, та з цифрами не посперечаєшся: пройшли часи романтичних настроїв та героїчних подвигів в ім'я кохання.

На другому місці опинився варіант "Свято кохання має бути щодня" - так вважає 19% (44 людини). Є ще ідеалісти серед волинян!

З мінімальним відривом третю сходинку посіла відповідь "Це свято продавців листівок і квітів" - 18% (42 опитаних). І з ними важко не погодитись, варто лиш поглянути на цінники.

Четверте місце в опитуванні належить відповіді "Я самотній (самотня)" - 12% (27 голосів). Але ж усе може змінитись будь-якої миті, чи не так?

Наступну позицію розділили між собою варіанти "Планую, але ще не вирішено, де саме" та "Чекаю на сюрприз від своєї половинки" - так відповіли 9% (20 осіб).

А найменше голосів набрала відповідь "Так, вже все сплановано" - всього 4% (9 гостей нашого сайту). Тож побажаємо їм, щоб відсвяткувалось, як запланували, і навіть краще!

Сподіваємось, що решта волинян не взяли участь у цьому опитуванні, оскільки були дуже зайняті пошуком подарунків для своїх коханих.

З Днем закоханих!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завтра ми з куханою будимо утмічяти празнік при свічях,запаримо мівіни кіпятком,откуркуємо Ягуарчік і посидимо на їдіне при такой сібє рамантічєской абстановачьке. Ше включу пісню"Ах какая женщіна,какая женщіна мнє б такую" і всьо Манька мені не уткаже в інтімі.
Відповісти
Це зробили ще одиндень щоб зароили бари ресторани продавці магазинів пицерії . Бо люов має бути в серці а не на папері і не на словах -балачках. Кохайте і будьте коханими
Відповісти
Я кохаю Олежика! Це моє життя!А я його люблю
Відповісти
це для школьників або тим кому нема чим зайнятись . Зараз треба думати як прокрмити свою любов а не займатись ерундою день ванентином
Відповісти
табі заздримо. в частині 0,7)))
Відповісти
Це не свято. А комерційний проект. Якщо кохаєш, спеціального дня для виявлення почуттів не чекаєш.
Відповісти
Маркетинговий хід.Результат 100%
Всі щасливі-закохані,підприємці,мєнти,гінекологи....
Відповісти
Дякую за ссилку-ПРОЧИТАЙТЕ-реально клас. НЕромантичні лучани-значить ще при здоровому глузді.
Відповісти
Дякую! Прочитала статтю, дуже дякую автору за посилання. Любов справжня не триває один день у році, а повинна все життя супроводжувати. Робити добрі справи один для одного повинні кожного дня. Тоді вдасться пронести її через усе життя.
Відповісти
Я вважаю це свято "днем за валентинку".Романтики справді нема.
Відповісти
Шановна редакція Волинь Пост! Вважаю не доречно видаляти нормальні коментарі людей. Я прочитала вчора статтю в якій не має якоїсь ненормативної лексики. Сьогодні дивлюсь, а той коментар видалено. Поясніть будь ласка в чому причина? Інколи люди лишають нецензурні коментарі то ви їх лишаєте. Мені здається, якщо ви пишете статті то повинні залишати право людей висловлювати свою думку. Дякую.
Відповісти
Перечитайте правила коментування сайту
Відповісти
Так, погоджуюсь. В тій статті було описано що справді ми святкуємо в цей день. і що святий Валентин взагалі ніякого відношення до цього "свята" не має!!! А в світі в цей день святкють "день презерватива". І взагалі то - НЕромантичні волиняни якраз тверезомислячі люди, а не зазомбовані прорекламованою (в тому числі і за вашою участю) подією для процвітання бізнесу в цей день. Не потрібно перетворювати цей день на розпусту молоді!
Відповісти
Правда-завжди очі коле,тому й видаляють. Просто люд останнім часом утотожнює поняття секс і кохання.
Відповісти
На сайті є діють правила щодо коментування:

1.2. У коментарях заборонено:

- ображати людей;
- вживати матюки;
- висловлюватися не по темі матеріалу, який коментуєш;
- розміщувати рекламу і антирекламу (в т. ч. політичну, чорний піар);
- порушувати закони України.
Відповісти
який пукнт ми порушили, подавши адекватне пояснення святкування того, що ви відтримуєте і "чешете" людям, і просуваєте бізнес генделиків?
Відповісти
Останні новини
Неромантичні волиняни: результати опитування
13 лютий, 2016, 15:05