У Ковелі на День Незалежності готують «живий ланцюг»

У Ковелі на День Незалежності готують «живий ланцюг»
Вперше у Ковелі відбудеться живий ланцюг «Хай стелиться дорога рушниками», учасники якого з вишитими рушниками пройдуть до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Про це повідомили у Ковельській міській раді.

Відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення у Ковелі Дня незалежності України. Члени оргкомітету узгодили заходи з нагоди свята.

Програма заходів:

22 серпня о 16 годині в культурно-просвітницькому центрі буде відкрито виставку вишиваних робіт ковельчанки Ніни Габрилович.

23 серпня о 14 годині на бульварі Лесі Українки відбудуться урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України. Цього ж дня в Народному домі «Просвіта» о 15 годині розпочнуться урочисті збори та святковий концерт з нагоди 21-ї річниці незалежності України.

В день свята – 24 серпня, також у місті заплановано чимало заходів.

Вперше у Ковелі відбудеться живий ланцюг «Хай стелиться дорога рушниками». О 15 годині біля пам’ятника Лесі Українці відбудеться відкриття свята, після чого учасники живого ланцюга з вишитими рушниками пройдуть до пам’ятника Тарасу Шевченку, де відбудуться урочистості з нагоди Дня незалежності України. Далі - парад вишиванок «Орнаменти незалежності»: колона у супроводі духового оркестру вирушить до центральної площі міста.

У парку культури і відпочинку імені Лесі Українки з 12.00 години діятиме містечко майстрів, з 14 години – містечко громадських організацій. Розваги для дітей, організовані клубом «Капітошка», розпочнуться в парку о 13 годині. Впродовж дня працюватиме виїзна торгівля. В Ковельському історичному музеї можна буде оглянути тематичну виставку «Ти в моєму серці, Україно».

З нагоди 21-ї річниці незалежності України в місті пройдуть спортивні заходи. З 17 по 21 серпня триватиме Міжнародний турнір з футболу серед дитячих команд України, Польщі, Білорусі. Матчі відбуватимуться на стадіоні «Верес» та МЦФЗН «Спорт для всіх». Шаховий турнір відбудеться в шаховому клубі КДЮСШ ім. Є.Кондратовича з 21 по 23 серпня. 24 серпня об 11 годині на Ковельському водосховищі розпочнеться другий етап перегонів на човнах «Дракон».

24 серпня з 17 години на літній естраді парку культури і відпочинку триватиме концертна програма за участю місцевих аматорських колективів та окремих виконавців. Поруч зі сценою о 19 годині розпочнеться фестиваль молодіжних субкультур. О 21.00 на центральній площі міста - всеукраїнський флешмоб «Ще не вмерла Україна». Завершить свято Дня незалежності – святковий салют.

До участі в заходах запрошують мешканців міста та гостей Ковеля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороша стаття. Мені сподобалась..
Відповісти
Останні новини
У Ковелі на День Незалежності готують «живий ланцюг»
10 серпень, 2012, 17:26