День закоханих у Луцькому зоопарку. ФОТО

День закоханих у Луцькому зоопарку. ФОТО
Любі друзі!- так починаються слова подяки від колективу КП "Луцький зоопарк" до усіх відвідувачів на Офіційній сторінці у ФБ.

"Щиро вдячні, що День Святого Валентина ви провели разом із нами. Тим паче, що похмуро-мрячна вранішня погода змінилася яскравим сонечком. Якраз для вдалих світлин у нашій біло-червоній сердечній фотозоні.

А ще ми дуже тішимося, що акція, завдяки якій закохані пари мали змогу, довівши свої почуття поцілунком, потрапити до зоопарку, придбавши лише один квиток на двох, вдалася! Щоправда, наші гості цілуватися на камеру бажання не мали. І ми абсолютно згідні з їхніми аргументами, що любов – то особисте, а не на показ. І її треба берегти!

До речі, в цей день те, що кохання є, довели і наші мешканці. По-перше, вийшли на прогулянку, чим дуже порадували відвідувачів, ведмеді Маша і Міша. А по-друге, всі пари-мешканці зоопарку сьогодні були щедрими на ласку і поцілунки, що неодноразово фіксував наш фотоапарат.

Щирі слова вдячності за особливу атмосферу свята, що сьогодні звучали чи не від усіх гостей, – насправді найкраща відзнака для нашого колективу. Обіцяємо: будемо й надалі вас тішити і дивувати!
Ще раз зі святом вас, любі наші друзі! Хай щире й глибоке почуття щодня вас зігріває, тішить і допомагає з посмішкою долати всі дрібні життєві клопоти."

Щиро ваші,
колектив КП «Луцький зоопарк»














Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ось так потрішки ми українці оплот провослав"я починаем святкувати непотрібніі незрозумілі католицкі свята....які тільки на руку бізнесменам-лихварям і жидо-масонській владі , яка зацікавлена в тому щоб ми святкували , пили , гуляли...свое забували .....
Відповісти