Українські фури блокуватимуть на російському кордоні

Українські фури блокуватимуть на російському кордоні
Українські фури вирішили заблокувати у відповідь на блокаду російських.

Про це повідомляє Новый Регион.

Київ 15 лютого: міністерство транспорту Росії офіційно розпорядилося блокувати українські фури в якості відповіді на блокаду російських фур на кордонах і в регіонах України, повідомляє прес-служба відомства.

«Дія зазначених заходів буде зберігатися до врегулювання українською стороною ситуації з ... блокуванням російських вантажних автотранспортних засобів на території України», - йдеться в повідомленні.

У російському Мінтрансі зазначають, що блокада в Україні російських автоперевізників, які йдуть транзитом до країн ЄС, порушує угоду урядів України і РФ про міжнародне автомобільне сполучення. Відповідно до цієї угоди, сторони забезпечують можливість здійснення транзитних перевезень по своїх територіях.

«В даний час в різних областях України продовжують залишатися заблокованими понад 100 вантажних автомобілів, понад 500 вантажних автомобілів не можуть в'їхати на територію України з боку держав Європейського союзу, повертаючись в РФ».

Також в Мінтрансі РФ повідомили, що тільки за 11-12 лютого в Росію в'їхали 1 038 українських фур. У Брянській області Росії невідомі заблокували проїзд 30 українських фур. 1 лютого Росія припинила вантажоперевезення через територію Польщі, після чого російські фури добиралися до країн ЄС через територію України. З 11 лютого в Україні учасники громадських організацій та ветерани АТО почали блокувати проїзд російських фур. Акції по блокаді проходять в восьми областях, зокрема учасники Автомайдану в Житомирській області та громадські організації в Рівненській області блокують фури з російською реєстрацією на КПП з Білоруссю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я б їх усіх спалив!!! Якого чорта ці хохли їдуть в Росію країну окупанта України.
Відповісти
А нас за що???!!!
Відповісти
Бездельнікі
Відповісти
Останні новини
Українські фури блокуватимуть на російському кордоні
15 лютий, 2016, 22:08