Забудовник вимагає покарати депутата Луцькради за наклеп

Забудовник вимагає покарати депутата  Луцькради за наклеп
Колектив «Луцького домобудівельного комбінату» звинувачує депутата міськради Аллу Надточій у наклепі та у використання мандату депутата в особистих цілях, за що вимагає притягнення обраниці громади до відповідальності.

Про це стало відомо у понеділок, 15 лютого, під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, - пише Район.Луцьк.

Колектив компанії «Луцький домобудівельний комбінат» подав звернення, у якому йдеться про те, що депутат Алла Надточій під час робочої зустрічі з питань будівництва біля парку на Конякіна-Гордіюк, що відбулася 25 січня, звинуватила підприємство у розкраданні коштів з міського бюджету, а також у тому, що «ЛДК» не має відповідних документів для забудови.

Представник компанії Алла Бондарчук зауважила, що такі дії Алли Надточій порушують норми депутатської етики, за що обранець громади має понести відповідальність.

«У нас є всі необхідні документи для забудови. Своїми заявами депутат підтверджує те, що вона розчищає шлях якомусь підприємству в корисливих цілях», – зазначила Алла Бондарчук.

Натомість Алла Надточій заперечила усі звинувачення у свій бік і запевнила, що ніякої особистої вигоди не має, а захищає інтереси громади.

«Під час конфліктів з усіх депутатів була присутня не лише я, але чомусь претензії лише до мене. Ваших представників на робочій зустрічі не було, звідки ви взагалі взяли такі свідчення?» – здивувалася депутат.

Після вислуховування обох сторін члени комісії зауважили, що деталі, які стосуються конкретного питання по парку, не стосуються нинішнього засідання, і представники зможуть їх обговорити під час своєї робочої зустрічі.

Член комісії, депутат Ігор Поліщук, порекомендував Аллі Надточій звернутися до суду, якщо вона має сумніви щодо наявності документів у забудовника, а «ЛДК» – до прокуратури, якщо представники колективу вважають, що тут діють корупційні схеми.

Голова комісії Микола Федік запропонував підтримати пропозицію колеги і зауважив, що слова представника забудовника не доведені, тому депутати не мають права чинити будь-які рекомендації щодо покарання.

За пропозицію проголосували усі члени комісії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли люди в 40-му кварталі воювали за землю парку проти забудови, воно - це нещастя, прийшло, подарувало всім свою криву приклеєну скотчем посмішку і пообіцяло, що буде боротись за права, так ба сказати, "трудящих". Я був присутній на цій акції. Більше воно нічого не вміє і не знає. Але в цьому районі живуть прості роботяги, їх легко обманути, чим і користуються проходимці.. Її б на рівненську заправку, чи ще в якийсь подібний "заклад", який виконує такі "функції". А в раді такі плітки не потрібні. Та й ще з язика так званої народної обраниці.
Відповісти
Треба частіше було ходити на вказані Вами заходи. Тоді не писали несенітницю та дурню.
Відповісти
У цю каденцію в міську раду прийшли (загалом), нормальні люди. Немає Бондарука Романа, Осіпова Андрія, Сосновського (анекдот), хронічного земельного злодія Никитюка, який три слова до купи не звяже, Кварцяного зі сленгом вічного зека, лженаціоналістів в шароварах, сплячої Комлик і ще багато-багато. інших. Але прийшла одна вівця і паскудить стадо. Так воно буває. Ложка дьогтю в бочці меду, хоч там теж далеко не мед.
Відповісти
Шановні, ми хочемо до Європи, хочемо щоб нас поважали, але не вміємо поважати один одного. Будьте толерантними. Не так просто завоювати довіру громади у наш час. Даремно Ви ображаєте пані депутатку.
Відповісти
Мало того, що будують в зеленій зоні, то ще й вимагають вибачень від тих хто каже слово на захист громади.
Самі, обікравши ту ж громаду виселились за місто в трьохповерхові особняки з цегляними парканами і тепер перетворюють 33 і 40 квартали в "Гетто забираючи останні островки зелені.
Відповісти
Алла Надточій один із кращих наших обранців. Скільки років захищає парк від забудовників! І тільки на таких людях, як Алла тримається надія на краще майбутне нашого міста. А забудовник має вкрай некоректну, наклепницьку поведінку.
Відповісти