Через помилку в Instagram можна прочитати чужі повідомлення

Через помилку в Instagram можна прочитати чужі повідомлення
Instagram дозволив читати чужі повідомлення через помилку.

Наразі компанія працює над її усуненням. В Instagram виявився баг, який виник після того, як фотохостинг дозволив швидко переключатися між декількома акаунтами, - про це повідомляє "Корреспондент".

Як повідомляє Android Central на своєму сайті 15 лютого, деякі користувачі стали бачити чужі повідомлення і повідомлення власників інших акаунтів, з якими вони ведуть спільний обліковий запис.

Зокрема, якщо два користувачі на додаток до власних акаунтів створюють ще один спільний, то через деякий час один з них починає отримувати оповіщення для особистого облікового запису, що належить іншій людині.

При спробі відкрити чуже повідомлення додаток перенаправляє користувача до його особистого акаунту. Однак оповіщення дає можливість прочитати імена людей, з якими пов'язані облікові запити іншої людини, а також невеликий уривок коментаря або навіть особистого повідомлення.

В Instagram підтвердили наявність несправності. Наразі компанія працює над її усуненням.

Функція з управління декількома акаунтами в Instagram з'явилася 9 лютого. Завдяки їй користувач може отримувати повідомлення про підписки, лайки і коментарі відразу з усіх своїх облікових записів.

Уточнювалося, що можливість переключатися між декількома акаунтами без виходу з них необхідна в першу чергу власникам рекламних і професійних сторінок у соцмережі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через помилку в Instagram можна прочитати чужі повідомлення
15 лютий, 2016, 19:26