Лучани хочуть парковку біля Старого ринку

Лучани хочуть парковку біля Старого ринку
Лучани хочуть паркувати автомобілі вздовж Старого ринку.

Пропозицію про це знаходимо на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

"Зараз біля Старого ринку немає безкоштовної парковки, не враховуючи 10 місць перед зупинкою і 5 місць біля столовки медінституту, а на платній - дуже мало місця. Для порівняння - біля Варшавського ринку діє парковка Ювант, Сільпо, Автостанція", - йдеться в петиції.

За словами автора, доцільно було б прибрати знак "Зупинка заборонена" і дозволити парковку легкових транспортних засобів вздовж ринку, оскільки по правій смузі руху, навіть після втручання поліції і заборони паркуватись, ніхто не їздить.

Така петиція зареєстрована у розділі "Транспорт та дороги".

Зараз документ підписала 1 людина з 300 потрібних.

До кінця збору підписів залишилось 14 днів.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може треба не парковки для барижних бусів облаштовувати, а перенести врешті цю клоаку в більш придатне місце, де і для парковки і для торгівлі місце знайдеться? Петицію писав жлоб, якому ліньки пройтися з торбою зайвих 300 метрів.
Відповісти
Повністю згідний
Відповісти
це ці бариги немоуть виїхати з центра міста...ім все мало..а тим кому немає де паркуватись під вікнами та на подвірї треба парковки зробити..чи може парк млуцьк зробимо в Гараджі на кладовищі бо вільної землі в м істі вже намає..
Відповісти
Так цей знак про заборону паркування біля центрального ринку незаконно поставив бізнесмен Василь Токарський, щоб люди заїзджали тільки на його паркувальний майданчик біля самого ринку, за що бере відповідний збір. Не виключено, що таке "нововведення" із заборонним знаком на паркування бізнесмен погодив із мером міста або його колишніми заступниками...
Відповісти
давно пора
Відповісти
перенести можна, але щоб людям було комфортно добиратися. Не всі ж мають авто і добре ходять , даже без торб
Відповісти
Комфорт добирання забезпечується громадським транспортом, яким люди користуються і при доїзді на Старий. Автор петиції якраз от хоче, щоб саме власникам авто зробили харашо. І знак "зупинка заборонена" стоїть для того, щоб в лівому ряду їхав приватний транспорт, а в правому громадський, а він каже "там все одно ніхто не їздить, дайте я там стану і шоб бесплатно".
Відповісти
Біля варшавки багато парковки та ціни менші за Старий ринок.
Відповісти
підсунути загорожі біля школи і госпіталю,там великі території і хоч тимчасово зробити місце, бо скоро буде розсада і свіжі ягоди.
Відповісти
З 1 березня платний в їзд по вул.Братковського. Не забули,ви депутати?
Відповісти
б то підредагувати трохи назву і замінити слово "біля" на "замість"? Для туристів, автобусів і тд. Тоді й в'їзд в Старе місто можна обмежити по максимуму. Розвантажиться вулиця - не треба буде стільки маршруток. А вивільнений транспорт пустити на ринки на Львівській і Варшавку.
Відповісти
Останні новини
Лучани хочуть парковку біля Старого ринку
16 лютий, 2016, 11:48