Чергове підвищення енерготарифів відбудеться 1 квітня

Чергове підвищення енерготарифів відбудеться 1 квітня
Наступний етап підвищення енерготарифів в Україні для населення відбудеться 1 квітня.

Про це повідомив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, виступаючи зі звітом у Верховній Раді у вівторок.

«Наступний етап зміни енергетичних тарифів і фактичного їх підвищення - це 1 квітня. Я так само публічно заявляю про те, що це відповідальність усього політичного класу», - сказав прем'єр.
За словами Яценюка, той, хто потребує субсидії, той її отримає, але тарифи мають бути ринковими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
задовбали вже з "ринковими" тарифами. уже немає, чим той ринок оплачувати! ще б зарплати підтягнули до тарифів, а тоді розповідали про відповідальність політичного класу
Відповісти
За зарплатою звернись до свого працедавця, платники податків тобі нічого не винні.
Відповісти
мій працедавець - держава.
Відповісти
от звертайся до свого начальника, йди на страйк, шукай підробіток у вихідні або нову роботу.
Відповісти
шановні лучани, якщо вас влаштовують тарифи по відношенню до ваших доходів, то я дуже рада за вас. а мене дратує те, що за рік вартість електроенергії зросте в два рази, про газ взагалі мовчу. мене дратує, що ті, хто не працюють (але мають бізнес, зареєстрований на пенсіонерів, аби податків не платити), отримують субсидію, а працюючі люди мають платити по повній. мене дратують всезнайки, які кажуть, якщо тебе щось не влаштовує - страйкуй. мене дратує, що при відсутності альтернативи, мусиш ще слухати повчання "лучан". іду за заспокійливим)))))
Відповісти
Тарифи з електроенергії ніхто не змінював з 2005 року, незважаючи на інфляцію та витрати. Спочатку аферистка Тімашєнка,а потім Янукоіч, заігрували з на селенням непіднімаючи тарифи. Якби кожен рік піднімали на 10%, то не прийшлось піднімати врази, коли закінчились гроші в бюджеті і держава в же не в змозі доплачувати. Виною різкого скачка тарифів є популізм та проституція політиків,який обрало саме населення.
Відповісти
і ще нехай публічно обгрунтує ринковість цих тарифів а не постійно тикає на європу європа на відміну від нас майже немає власного газовидобутку і споживає імпортний а в нас левова частка свого і собівартість його не така вже й висока
Відповісти
Це не підвищення тарифів, просто держава перестає доплачувати з податків різницю в тарифах для населення. Бідні нехай витрачають до 100кВТ за мінімальною ціною, а багаті нехай платять сповна.
Відповісти
Ти ІДІОТ? Ти що нерозумієш, що населення країни винищують! То прививками, то тарифами... Яка риночна ціна???? Нафта й газ падаюь в ціні, а у нас тарифи піднімають!
Відповісти
Цікаво, чи вистачає Яценюку самому оплатити комунпослуги свого маєтку (і далеко не одного) з своєї зп? Якщо там костюм один і взуття коштують як його зп... біднятко-малятко
Відповісти
Напевно при цьому уряді люди з ніщити ніколи не вилізуть бо тарифи європейські, а зарплати і пенсії 50 доларів.
Відповісти
На Сході також люди думають ,що держава їм должна, от і накликали окупанта.
Відповісти
не загинаються в пологовому. Які можуть бути ринкові тарифи-коли продаж електроенергії монопольний. Електроенергія виробляється в Україні - яке нафіг підняття, ще можна зрозуміти імпортний газ- але лучани вірять))
Відповісти
Та Схід скоро відділиться, як і Крим.. І буде жити щасливо_)))
Відповісти
Останні новини
Чергове підвищення енерготарифів відбудеться 1 квітня
17 лютий, 2016, 01:32