Представник Uber в Україні почав набір водіїв

Представник Uber в Україні почав набір водіїв
У онлайн-сервісу особистих водіїв Uber в Україні з'явився офіційний партнер - Uberlin.com.ua, який відкрив попередній набір водіїв.

Про це для ЛІГА.net розповів консультант на сайті Uberlin.

«Наша компанія має досвід роботи з Uber в Росії (через сайт Uberlin.ru - Авт.). Через нас можуть підключатися водії, які не мають ПП або юридичної особи», - розповів консультант. На сайті вказано, що компанія допомагає з отриманням ліцензії таксі.

Безпосередньо до самого проекту Uber.com, за його словами, можуть підключатися водії, що мають юридичне оформлення.

Примітно, що як каже консультант, Uberlin в Україні сам оформлений як ПП. При цьому він поки не зміг розповісти, на яке ім'я воно зареєстровано.

Представник Uberlin повідомив також, що за попередньою інформацією офіційний запуск самого проекту Uber в Україні відбудеться в першому кварталі цього року.

«За попередньою інформацією запуск Uber планується в Києві і у Львові (може не відразу)», - відзначає представник Uberin. Також, за його словами, можливо Uber запуститься в інших містах з населенням понад 500 тисяч осіб: Одеса, Харків, Дніпропетровськ.

На сайті Uberlin зазначено, що комісія для водіїв, які почнуть з ним роботу, становитиме 6% (При виконанні 40 поїздок на тиждень).

Крім того, додатково потрібно буде сплатити податок - 5%. Також можна платити комісію кожен день в розмірі 10% від замовлень. Є і фіксований тариф - 500 гривень на тиждень.

На сайті також зазначено, що водії набираються відразу на два види сервісу: бюджетного UberX і преміум - UberBlack.

Правда, консультант Uberlin поки точно не впевнений, з якого сервісу Uber почне в Україні. Список марок автомобілів теж попередній.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.