Робоче місце працівників швидкої допомоги

Робоче місце працівників швидкої допомоги
Програма "Робоче місце" продовжує показувати вам, де працюють люди різних професій.

Цього разу автори програми завітали до Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

У програмі йдеться про те, як насправді працює швидка допомога у Волинській області: як організована робота диспетчерської служби, які автомобілі використовують працівники медичної допомоги, якими правилами керуються у своїй роботі спеціалісти під час виїзду на виклик тощо.

Детальніше про це, а також про інші "секрети" Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф - у свіжому випуску "Робочого місця"


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякую. Дуже цікавий матеріал.
Дякую працівникам швидкої за їх працю.
Відповісти
класно! молодці! а швидка то не так вжей швидко приїжає на виклики. недавно викликали то чекали 40 хвилин і то в центрі міста
Відповісти
А до нас взагалі відмовились приїжджати. Молода мама - температура - 39, 2 - ми почули - А що ми вам зробимо . Ну анальгін вколемо. В лікарню завеземо. Пийте аспірин. Надія тільки на себе і на тих лікарів, у яких ще збереглась совість.
Відповісти
А лікарів майже нема, одні фельшери, відповідно і допомога........Так що робоче місце диспетчера ще не говорить нічого про службу!!!!
Відповісти
Коротко. По всій області: 17 успішних реанімацій. 490 діагностованих інфаркти. 34 тромболізиси при інфаркті. 170 госпіталізацій на стентування у Луцьк в перші години інфаркту. 8 перевезеннь важкохворих (в т.ч. на штучнй вентиляції легень) з Поліщі, Угорщини, Білорусі. Кілька десятків перевезень важкохворих у Київ (немовлят, дітей та дорослих). Найсучасніші методи іммобілізації (в т.ч. вакуумні шини) при важких травмах. Госпіталізація хворих з травмами і ампутаціями кінівок у центр хірургії кисті у Луцьку та києві, а з опіками у обл центр опікової травми.
Відповісти
Половина показаного - неправда,але головне "показуха",і це очевидно.Хто працює-той не дасть мені збрехати.Лікарів не вистачає,консультантів теж,"швидка" тримається за рахунок фельдшерів та людей які просто люблять свою професію.Забагато пенсіонерів на виїзді,тому служба не працює належним чином.Працівники не забезпечені спецодягом.Відсотки,які повинні нараховувати не виплачують належним чином.Та і взагалі є багато повсякденних питань,які варто озвучити і вирішити,але цим ніхто не займається.
Відповісти
Останні новини
Робоче місце працівників швидкої допомоги
17 лютий, 2016, 14:00