У Волинській обласній дитячій лікарні з’явився новий директор

У Волинській обласній дитячій лікарні з’явився новий директор
Депутатська комісія з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства Волинської обласної ради розглянула питання щодо призначення директора Волинської обласної дитячої лікарні.

Олександр Зінчук, голова депутатської комісії, зазначив, що надійшли пропозиції щодо трьох кандидатур на посаду виконуючого обов’язки керівника медзакладу до моменту призначення гендиректора, - повідомляє Волинська правда.

Це Людмила Гагановська, Валерій Руцький та Ганна Драган.

Після нетривалих обговорень члени профільної комісії проголосували за призначення гендиректора Волинського обласного територіального медичного об’єднання Людмилу Гагаловську.

Також Олександр Зінчук запропонував колегам-депутатам проект положення про призначення головних лікарів, в основі якої модель, якою користуються у місті Самбір. Серед головних моментів цього проекту – спеціалізацію з охорони здоров’я новопризначені керівники можуть проходити в річний термін з моменту зайняття посади; контракт з головними лікарями укладається на 5 років не більше двох термінів поспіль.

Депутатська комісія вирішила даний документ доопрацювати і його обговорення перенести на наступне засідання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво хто той новий лікар. який немає спеціалізації з організації та управління охороною здоровя. може Ляшенко Сергій Васильович, спить і бачить. п Зінчук Ви поченає робити все через пряму кишку, зрівняли Луцьк і Самбір. Пане голово комісі, хіба Ви не знаете Львівське прислівя де був бір то тетпер там САМБІР. Непозорте УКРОП.
Відповісти
Це жах!!!
Відповісти
Послухали лисичку і щуку кинули у річку...
Відповісти
Я дуже рада,я знала що виберуть мене
Відповісти
Хай розкаже про списки на свої операції на 10 тис гривень, про шалену смертність від своїх маніакальних операцій, експерименти на хворих для своєї дисертації. Люди Ви вірите, що він живе на 3 000 гривень в місяць? А відкати вид фармфірм? Ви чули про його тарифи?
Шкода, що така розумна людина , як Ігор Палиця, витягла цього маньяка з Боголюб.
Ну і що, що разом вчились? Це сучасний люмпен - Шаріков, але вже в шкірянці і з наганом.
Що він може? Поставити термінали у відділенях , в операційних - для оплати?
Хто йому пропонував колись працювати в Київі? В столиці, таких маньяків- шизофреників зразу відсилають на околицю і дають кандидита наук щоб не мозолив очі.

Я думаю, що тепер з новим очільником, ми не маємо морального праву платити в лікарнях. Нехай обласна рада , з місцевим врядуванням, забезпечить повністю безкоштовне обстеження та лікування в лікарнях області. А відповідальний буде - Зінчук. не треба бігати по засіданням, а потім ввечері заганяти медперсонал в операційну та маніакально оперувати по новому потрійному тарифу, бо воно вже геній медицини області.
а про вдячних пацієнтів - це тільки хворі з гемороєм, бо інші всі хворі з раком, які лікувались в нього, не витримали геніального лікування шизофреніка та спостерігають на цим маньяком з неба.
Відповісти
Останні новини
У Волинській обласній дитячій лікарні з’явився новий директор
17 лютий, 2016, 20:55