Цюцюра став на захист звільнених поліцейських

Цюцюра став на захист звільнених поліцейських
Начальник управління патрульної поліції Луцька Антон Цюцюра став на захист звільнених поліцейських.

Інформацію про це знаходимо на офіційній сторінці головного патрульного міста в соціальній мережі "Фейсбук".

"Так, я за гласність! Так, я за відкритість! Але влаштовувати публічну травлю людині, яка і так вже понесла покарання і дійсно щиро розкаялася в своєму вчинку, це вже занадто. Вибачте, але ми люди, ми християни", - йдеться в дописі.

"Ні в якому разі не хочу зменшити вагу інших віросповідань, лише керуюсь власними поглядами. Моє особисте бачення як людини", - написав Антон Цюцюра у коментарі під дописом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що двоє патрульних прийшли на службу з ознаками алкогольного сп’яніння.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Развал государства как раз начинается с такого соплежувания.Тут пожалели, там не наказали и так далее.Не успели присягу принять и такие нарушения.
Відповісти
Перш за все покарання повинні нести командири цих "поліціянтів".Добре,що хоч не стріляли ні в кого і не наробили біди.Не треба нам таких "реформ"....Гидко.
Відповісти
як такий мякий то піди до Нацполіції Волинської обл. та пошкодуй тих поліцейських яких після атестації дають копняка десяткам порядним, честним,досвідченим ментам. Не загорами, можна почути і запах шин, наступаєм на свої граблі...
Відповісти
Вони знали куди йшли і на камери розпинались що хочуть щось поміняти в цій краіні а вийшло як і попередники під градусом на роботу приходять то який там цікаво був відбір явно як і раніше сват брат а свата брата треба прикрити виправдати
Відповісти
тобто поліції можна п"яним за рульом і при погонах бути, при виконанні обов"язків!??? ГАНЬБА
Пропоную брати на їхнє місце віруючих, їм совість не позволить взяти взятки чи "розслаблятись"
Це ж лице держави
Я за строгі вимоги до працівників поліції!!!
Відповісти
Пане Цюцюра цитую Деканоидзе: "Пьяный водитель является преступником" то може дасте свій телефон, я буду їхати п'яним, щиро розкаюсь у свому вчинку, а ви мене відпустите та пробачете? По друге! якщо за гласність то чому огласка про не тверезу Наташку вийшла з ЗМІ,а не з пресслужби поліції? Досить піаритись, а якщо піаришся то тре ще вміти!
Відповісти
Стань на мій захист маю 12 років вислуги пішов сам з брєду,що називається по...я.Захисник прокументуй розстріл пасажира в Києві та побачив новини,ще й складання постанови на Бенладана.Позор.......
Відповісти
Хвальоний відбір, крики в усіх засобах залишаються тільки балачками самовосхвалянь.
Відповісти
Люди схаменіться,ви ж до нас до...сь за будь що.Ви ,що сліпі.Інспектор дпс.
Відповісти
обіцяю застрелитись
Відповісти
Ви не правоохоронці!Ви клоуни!!Цоцюра ти визначся сам для себе, або ти звільнив людей за пиятство, про що має бути зроблений відповідний запис в особовій справі і трудовій книжці, чи вони звільнилися за власним бажанням?Не роби із себе КЛОУНА і не давай неправдиву інформацію в ЗМІ!А те що вони написали рапорта за власним бажанням це ти їх відмазав і почав покривати! То чим ти кращий за колишніх ментів?Що ти особисто хочеш змінити замилюючи очі людям крилатими словами!Відпрацьовуйте вкладені у Вас гроші і надану довіру людей!Тобі не поліцією керувати,а максимум піонервожатим в таборі Орлятко!
Відповісти
Ти захищаєш!, а Жилко Аверсу дає інтерв'ю, що не була п'яна, звільнилась за власним бажанням, бо переходить на інше місце служби. Хто брехун?
Відповісти
Передивився уважно всі сюжети і статті і все зрозумієш!
Відповісти
Останні новини
Цюцюра став на захист звільнених поліцейських
17 лютий, 2016, 18:04