Лучани долучаться до вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

Лучани долучаться до вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні
Лучани вшанують подвиг учасників Революції Гідності та пам’ять Героїв Небесної Сотні.

З метою патріотичного виховання молоді та збереження цінностей Євромайдану міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про вшанування подвигу учасників Революції гідності та пам’яті Героїв Небесної Сотні, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

У п'ятницю, 19 лютого, о 15.00 годині відбудеться молебень за загиблими та покладання квітів до пам'ятного фотостенду Героїв Небесної Сотні та загиблих за єдність України на Театральному майдані.

Потому, о 15.20 годині, відбудеться громадська хода за маршрутом: Театральний майдан - вулиця Винниченка - проспект Василя Мойсея - меморіальний комплекс “Вічна Слава”, де буде проведено панахиду та покладання квітів до пам'ятника “Волинські Герої Небесної Сотні”.

А в суботу, 20 лютого, о 16.00 у Палаці культури міста Луцька відбудеться вечір-реквієм пам’яті Героїв Небесної Сотні “Герої не вмирають”.

У бібліотеках та загальноосвітніх закладах міста з 16 лютого організовують тиждень пам'яті, уроки патріотизму, інші мистецько-патріотичні заходи, присвячені подвигу учасників Революції Гідності.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в чому подвиг?
В тому щоб не включити свої мізки, не подумати про наслідки для себе. Для країни вцілому. На потіху тим п.дарам, що зараз при владі.
Відповісти
Шкода людей, які загинули. Їх не повернути. Відносно майдану, революції - а толку з того. Що було, те й осталося, тільки набагато гірше, ніж було. Краще б залишився Президентом Янукович В. Ф. і прем"єр Азаров М., було б може краще жилося ніж тепер.
Відповісти
Кого вшановувати? Ідіотів, завдяки яким країна постала на краю прірви? Влада продовжує створення ударними темпами міфу для нащадків про наче б то героїв наче б то якоїсь революції.
Відповісти
Останні новини
Лучани долучаться до вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні
18 лютий, 2016, 10:58