Атестаційні пристрасті біля обласного управління поліції. ФОТО. ВІДЕО

Атестаційні пристрасті біля обласного управління поліції. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку сьогодні о 9 ранку розпочалась акція «За чесну переатестацію».

Активісти Цивільного корпусу «Азов. Волинь», «Самооборони Волині», «Автомайдану України», «Самооборони Рожища» та небайдужі лучани зібралися під стінами обласного управління поліції, аби не допустити порушень в переатестації керівників відділків та обласного керівництва.



Активіст «Народного контролю» Михайло Шелеп звернувся до тимчасово виконуючого обов'язки Начальника ГНПУ в області Петра Шпиги з офіційним зверненням. В ньому - головні вимоги: прозорість процесу атестації та опублікування результатів переатестації на офіційному сайті Національної поліції протягом 5 робочих днів з дня прийняття рішення.

Активісти наголосили, що за процесом пильно спостерігає громадськість. В той же час зазначили, що готові підтримувати членів комісії і далі – під час апеляційних розглядів скарг екс-міліціонерів та після завершення переатестації.

Переатестація сьогодні відбуватиметься й у інших відомствах, тож активісти планують провести акції і біля стін цих структур.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знов ті волоцюги позбирались, нема чим зайнятись
Відповісти
Поїдьте в Донецьк чи Луганськ там потрібно ваша допомога люди вас чекають.
Відповісти
а ти мабуть з передової, з окопа пишеш? сидите тролі на зарплаті і гадите!!! підіть і самі когось проатестуйте
Відповісти
своїх "хероїчних" в нори...
Відповісти
Тітушок «Азов. Волинь», «Самооборони Волині», «Автомайдану України», «Самооборони Рожища» на передову. Скільки можна пити людскої крові?!
Відповісти
Шелеп - ідеолог, демагог. Він за весь час нічого корисного, практичного для громади не зробив і не зробить. Йому тільки аби попі...ти. Можливо, більше користі з нього було б, якби десь працював за станком на заводах.
Відповісти
все правильно, міняють вони дільничих і карний розшук , слідство тобто рядових міліціонерів...акцентуйте увагу на керівництво...яке брало, бере і буде брати!
Відповісти
Космонавта міняйте в Луцькому ВП , обсядеться айфонами і еплами розказує історіі!!!
Відповісти
Я х....ею, ці активисти об 13.30 у камуфляжі , з якимось активисткми - дівками , ледь тримаючись на ногах куралесили біля пивної хати на Франка ...
Відповісти
Значить нормальні мужики,якщо хочуть дєвок і пива.
Відповісти
Шелеп! В АТО слабо? Військомат ще не запрошував чи двері не відчиняв або справку маєш? :)))
Відповісти
яка рожа забухана
Відповісти
...що"Му-му" з Луцького ВП собі два айфона купило, айвотч і айпед. Каже що це подарунки) тільки він забув що по закону це вже коріпційне діяння! І ще одне: на службу в поліцію беруть осіб до 35 років. Тоді питання: як можуть затвердити керівників поліції яким за 35? Що за махінації з законом? Викідайте цей совок він вже сипиться!
Відповісти
бурий алкаш довбаний.самооборона Рожищ.дуже стратегічна точка їм дуже тяжко сидіти в штабі жерти тушонки які люди передають на АТО і бухати день при дні(уважно подивітся на його фейс. АЛКАШ)приїхав БАсалика виганяти?БО ВІН ТЕБЕ БИКА ПЯНОГО І ОБІСЦЯНОГО ЗАКРИВАВ В ОБІЗЯННИК.а тепер ти і твій друг Поліщук(голова міськ ради)якого два місяці тому брали на хабарі пишите тупе звернення в атестаційну комісію на що не зреагував керівник рожищенського райвідділу(торгівля в невстановленому місці та неналежне утримування домашніх тварин це впершу чергу робота міської ради)але так в рожиах було заведено що крайня завжди міліція.простіше я поясню так.торгівля в невстановленому місці виглядає так дзвінок з міськради до начальника РВ(альо дайте участкового по місту хай базар поганяє трохи)і після бажаного результату в міську раду біжить з ринку ганєц з торбою польсько-білоруських смаколиків закриває проблему(на пару днів)тоді міліція добра от тільки Басалик не вівся на ту х..ню
Відповісти
бурий конєчно й алкаш але не при посаді.а от басалика через день в дриск бухого до дом возять.як то кажуть?рождьонний піть руководіть нє может чи может?а яка тоді від бухаря якість керівництва?отото і воно.професіоннал
Відповісти
це алкаш він писати не вміє)))(БУРИЙ)
Відповісти
Останні новини
Атестаційні пристрасті біля обласного управління поліції. ФОТО. ВІДЕО
18 лютий, 2016, 11:59