Луцькому школяру зробили щеплення без згоди батьків

Луцькому школяру зробили щеплення без згоди батьків
В Луцьку школяра без відома батьків вакцинували від поліомієліту.

Про це розповіла депутат Анна Мовяк під час засідання комісії з питань соціального захисту та охорони здоров’я Луцької міської ради, - про це пише сайт Під прицілом.

Як зазначила Анна Мовяк, до неї зі скаргою звернулися батьки 15-річного школяра, який навчається в Луцькому НВК школі-інтернаті, що на вулиці Дубнівській. Стурбовані лучани розповіли, що дитині без їхнього відома та згоди зробили щеплення від поліомієліту.

Зокрема, медсестра навчального закладу не повідомила ні класного керівника, ні батьків про вакцинацію, а тихцем взяла дозвіл у дитини та провела щеплення.

Тож депутат звернулася до начальника управління освіти Луцької міської ради Олега Гребенюка та начальника управління охорони здоров’я Миколи Якимчука дати оцінку таким діям та розібратися у ситуації. На що Олег Гребенюк зауважив, що медик та викладач діяли з порушеннями та пообіцяв провести розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Помню коли я вчився в школі нікого не питали - всім класом заганяли на прививкі!
Дитина вчиться в школі інтернаті з живими батьками??? Виникають сумніви в адекватності батьків!!!
Відповісти
колись і вакцини були натуральні. І не депутати чи їх синки цим займалися . Ато був виподок перед виборами кандидат підігнав на сільську лікарню вакцини, а вони всі браковані . дітей розпустили. а вакцину вернули в район на провірку.
Відповісти
Недавно в Володимирі медсестра відмовилася робити взагалі щелплення в школі через якість вакцини.
Представте який був стан вакцини якщо навіть візуально було помітно що щось не так із ними. ..
Відповісти
Інтернат на Дубнівській-багатьоим школам ще до нього карабкатись-і те,що там діти навчаються-не зарікайтесь-головне,що їм не байдуже здоров*я дитини-значить хвилюються,-бувають різні життєві обставини.А от персонал школи-в місті -ще пів біди,А ОТ В СІЛЬСЬКІЙ Місцевості-безпридєл-вчителька 1-го класу(ЄДИНОГО) може затравити дитину по особистій неприязні до батьків-і бути в пошані-вона єдина,навіть відділ освіти реагує в*яленько-психолога послали туди,дитині перевірку запропонували...Вчителиця сказала,що такі діти не повинні жити і 1-класник хотів повіситись...Закінчиться медогляд дитяти -залучим усі дієві сили Волині,а Ви кажете медсестра...
Відповісти
Останні новини
Луцькому школяру зробили щеплення без згоди батьків
18 лютий, 2016, 15:22