У Ковелі вшанували ще одного загиблого бійця. ВІДЕО

У Ковелі вшанували ще одного загиблого бійця. ВІДЕО
Меморіальну дошку загиблому на сході України старшому механіку-водію 51-ої окремої механізованої бригади Олександру Абрамчуку відкрили на фасаді навчально-виховного комплексу №11 міста Ковеля, де навчався герой.

Про це повідомляє ТЦ "Ковель".

12 лютого Олександру Абрамчуку виповнилося б 28 років. Але він загинув у 26, в липні 2014 -го в бою під Краснодоном на Луганщині.

На відкриття пам'ятної дошки на фасаді школи, де навчався герой, зібралися родина та бойові побратими Олександра, представники міської влади, учні та вчителі НВК №11, громадськість. У школі, яку він закінчив в 2004 році, хлопця пам'ятають як здібного та допитливого учня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ І ВІЧНА ПАМ,ЯТЬ НАШИМ ГЕРОЯМ ! А чи задумуються ті молоді люди , які сидять по барах , дудлять отруту , про війну ? Згадаймо , скільки було народу на похоронах В. Мойсея ! А зараз звикли до загиблих наших на війні , що кількадесят , або сотень прийдуть на громадянську панахиду на Театральний майдан , а решта проходить повз , ніби їх це не стосується ! Де просвітницька робота шкіл , училищ , технікумів , інститутів ? Але найстрашніше те , що ті студенти , яких виведуть на такі заходи , поводяться ніби , грубо кажучи , в зоопарку ! Тому , що вони не за власним бажанням ( БЕЗ ПАТРІОТИЗМУ ) туди прийшли , а ВЛАДА ОРГАНІЗОВУЄ МАСОВКУ , як при совєтах ! Отак ми виховуємо наше майбутнє ! НЕ ГРІШІМО ПОТІМ , ЩО ПОГАНО ЖИВЕМО !
Відповісти
Геноцид продолждается. Через полгодла молодых мужиков не останется. На их место придут негры и арабьы.
Відповісти
Останні новини
У Ковелі вшанували ще одного загиблого бійця. ВІДЕО
18 лютий, 2016, 14:39