Котельня на Карбишева у Луцьку ніколи вже не буде комунальною, - Романюк

Котельня на Карбишева у Луцьку ніколи вже не буде комунальною, - Романюк
Серед запитань Луцькому міському голові Миколі Романюку після учорашнього звіту громаді знову підняли питання котельні на Карбишева.

Голова громадської організації «Захист прав споживачів» Геннадій Кожевніков запропонував «зібрати усіх колишніх міських голів і прокурорів за «круглий стіл», аби остаточно розставити усі крапки над «і».

Микола Романюк відповів, що це не має сенсу.

«Треба раз і назавжди усвідомити: котельня – не міська. Вона, перепрошую, «уплила»… як, до речі, і стадіон», - розвів руками луцький мер.

Також Геннадій Кожевников запропонував створити ініціативну групу, яка проаналізує тарифи на комунальні послуги, зокрема, вивіз сміття.

«Ми завжди «біжимо попереду усіх. У нас в Луцьку на одного жителя передбачено 3200 кг сміття в рік, а у Києві – 600 кг. Від цього і формуються такі високі тарифи», - каже правозахисник.

Микола Романюк переконував, що всі тарифи добре пораховані, але на створення ініціативної групи погодився.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Упливла.Коли,кому,відповідно до яких законів.Це все легко перевіряється.Порушень там маса,майже всі це розуміють.Повернути можливо,але спливе все лайно і відповідальнісь,в тому числі кримінальна наступить рано чи пізно.Вже забули кропиву...,а що було далі..
Відповісти
100% Романюк получил свой откат...потому и уплыла...и не вернуть! как уже достали эти уроды у власти
Відповісти
котельню забрав злодюга Кривицький разом із Кропивою, а потім забрали інші злодії, які тепер володіють нею, а Романюк нічого не поверне, бо мабуть такою має процент у 30 процентах, які перераховуються згідно "секретного" договору. Ось і все, малята - вчасно оплачуйте комунальні послуги...
Відповісти
Хто знає Кривицького то скаже чи поділився він би від котельні хоч 0,0003 відсотками з Романюком чи будь ким іншим!!!??)))....Не клейте Романюка де треба де нереба...
Відповісти
Ніхто не спорить, що кривицький не поділився і не поділиться чим небуть, а тим більше котелнею - вона вже у інших власників, які "за погодженням" із Романюком призначають своїх дирехторів на Луцьктепло.
Відповісти
У всьому винне населення,яке не вчасно оплачує тариф за опалення та гарячу воду... ось чому Луцьктепло відключили електроенергію...
Відповісти
то попродавайте вже й житлові багатоповерхівки з людьми разом, хай кожен власник свої ціни виставляє, що за закони, що за влада!!!!!! Як окремі зупинки попродавали, що стоять пооблуплені біля ст.ринку, на Рівненській, навпроти мерії розвалюха (як вона попала у чиюсь приватну власність?) Ще біля Ювілейного хтось кусок землі відгородив і 10 років нічого не будує,(є місце на заборі клеїти листівки різні, а за забор мусор скидати). Треба рішення місцевої влади таке: купив ділянку, зупинку, і т.д., якщо рік-два нічого не робиш на ній - забирати без суду і слідства, так і котельню - забрати через суд назад у ком.власність а не дерти з пенсіонерів останню копійку! Або деріть -від'єднатися від того тепла ніяк не даєте, то й платити не буду! якби було автономне опалення в кожного - 10 раз себе окупило б....
Відповісти
згідний!!!! Я теж не плачу за опалення! на ці гроші тупо бакси купляю! Хай дуть на!
Відповісти
Останні новини
Котельня на Карбишева у Луцьку ніколи вже не буде комунальною, - Романюк
19 лютий, 2016, 10:47