Учасників АТО закликають подавати документи на отримання допомоги

Учасників АТО закликають подавати документи на отримання допомоги
Не затягувати з подачею документів для отримання разової грошової допомоги, яка виплачується щорічно до 5 травня учасникам бойових дій, попросили в Центрі допомоги учасникам АТО.

Про це йдеться на сайті Люди допомагають людям.

Ця допомога призначається Кабінетом Міністрів. Минулого року вона становила для учасників бойових дій 875 гривень.

— Для отримання цієї виплати потрібно, щоб кожен учасник бойових дій, який демобілізований, не є пенсіонером чи інвалідом війни, подав до 30 квітня заяву до військового комісаріату, а до неї реквізити розрахункового рахунку, на який будуть перераховані кошти.

Інваліди і пенсіонери не подають нікуди заяв, вони отримують ці кошти автоматично, — звернула увагу координатор Центру допомоги учасникам АТО Альона Каїрцева.

Виплату до 5 травня отримають учасники бойових дій, інваліди війни, учасники війни, особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та особи, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», а також жертви нацистських переслідувань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В мене чоловік в зоні АТО з травня 2014 в складі Тербату.З лютого 2015 вскладі 14 бригади.На протязі 2015 чоловік був у відлустці 2 неділі і 7 днів по справах. Весь цей час обхожусь сама.І допомога яку я від імені чоловіка получила від держави 300гр.Той хто приняв таке рішеняя.замінивши мені чоловіка 300 стами гривнями.Везьміть їх собі .купіть собі запобіжники і нерозмножуйтесь....Щиро ДЯКУЮ ЗА ВСЮ ДОПОМОГУ СІМЇ
Відповісти