У Луцьку спроектують спортивно-оздоровчу рекреаційну зону

У Луцьку спроектують спортивно-оздоровчу рекреаційну зону
На місці колишнього іподрому планується організація спортивно-оздоровчої зони, на якій розмістять стадіон із штучним покриттям, майданчики для ігрових та екстремальних видів спорту та дитячі ігрові майданчики.

Відповідно до розпорядження міського голови, Луцька міська рада запрошує до обговорення та чекає на письмові пропозиції щодо розробки концепції розвитку Центрального парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки в районі вул. Глушець (колишня кінно-спортивна база).

Пропозиції будуть враховані при розробці схеми планування спортивно-оздоровчої рекреаційної зони.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 54
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
буратіно і карабас перенести туди
Відповісти
Чого нема розпорядження про очищення парку. Страшно гуляти.
Відповісти
Ну да. Всі спортсмени((((( мало стадіонів. Парк заслали, Луцьк вцілому загадки торговими центрами,ніяк не нажерутся.
Відповісти
А як що є люди які хочуть займатись кінним спортом? де їм церобити? у віртуальній грі? ніякі ігорові майданчики незамінять фізичного зозвитку з кіньми!
Відповісти
афігеть це тепер в луцьку небуде можливості займатись з кіньми. а х ну да це ж луцьк
Відповісти
...ігрові майданчики вже на кожному кроці, а для різноманітності може хоай хоча б одна конюшня залишиться?
Відповісти
Ніколи не думала що у луцьку є люди яким дійсно цікаві коні і кінний спорт. Шкода що конюшня у парку вже доживає((((( а було так добре і гарно - приїхати до міста і взяти кінну прогулянку верхи, діти хворі на дцп займалися. ... владо, схаменися!!!!
Відповісти
ЯКі ігрові майданчики, невже їх у Луцьку мало?
Відповісти
...а як що я хочу щоб була конюшня а не "ігровий майданчик"?
Відповісти
Я сейчас хожу туда на уроки, и мне нравится там...
Відповісти
Залиште хоча б одну конюшню, ігрових майданчиків хватає. Багато молоді цікавляться кінним спортом, в тому числі і я.
Збавте вже зносити все підряд!
Відповісти
Я проти!
Відповісти
Я проти
Відповісти
Ммм звичайно, все знести, тількі тому що у вас виникло такє бажання, і заграбастати собі територію, потім поділити між собю.
А те чого хочуть інші вас нецікавить. Ви шановна міська рада абсолютно ігноруєте те що є люди які хочуть цим займатися, які цим займаються і вкладають у цю справу душу.
Відповісти
Який ігровий майданчик? Навіщо????? Невже їх мало?????? На кожному кроці вони ,тим паче дітей там рідко можна зустріти!!!! Під моїм будинком зробили майданчик і що???? Пів ночі потрібно " розганяти" бидлоття ,а потім дивитись за своєю дитиною щоб не наїлась цигарок!!!! Торговий центр? Серйозно????? В луцьку єдине місце де можна займатись кінним спортом за адекватну суму, або ж привести туди свою дитину поїздити і з тебе не здеруть три шкури!!!
Відповісти
Я проти
Відповісти
Я проти!!
Відповісти
не потрібно!!! хай краще бари і забігайлівки позносять
Відповісти
Я проти!!!!
Відповісти
Краще б за ті гроші конюшню до гарного вигляду привели!! А то понабудовоють тих барів ніби їх в Луцьку мало! А потім " ой а чого ж це наші дітки не хочуть займатись спортом?" ну тому що ви самі це робите! Їм краще буде в барі випити паро келихів пивка!!! Я ПРОТИ!! Я ЗА КОНЮШКУ! ЗА СПОРТ!!!!!
Відповісти
) підтримую
Відповісти
Я ПРОТИ!!!
Відповісти
Я проти!
Відповісти
Недавно приехала из Германии, и там вообще до такого относятся иначе, там каждый уважающий себя человек имеет лошадь. А если не имеют просто ездит верхом на прогулки, трятят тысячи долларов на их содержание, покупку. А тут я даже не удивляюсь, здесь никогда не будет изменений, каждый год все то же самое. И это уже не смешно!
Відповісти
Іподром залиште
Відповісти
Я не підтримую таку ідею!!проти
Відповісти
фігня, тих розважальних центрів як лайна,
краще довидіть до ладу споруди в парку такі як ротонда ітд...
коні не винні
Відповісти
Залишіть конюшню!!! Це набагато потрібніше
Відповісти
Я проти майданчика...їх вистачає в Луцьку
Відповісти
Не підтримую цього впровадження!Якщо хтось хоче займатись спортом хай йде в качалку а не руйнувати 1 єдиний іподром в луцьку.
Відповісти
Я проти!
Відповісти
в Луцьку багато місця де можна зробити спортивно-оздоровчу зону.... наприклад в парку є заболочені місця де ніхто навіть не ходить... чому б вам не засипати землею їх землею і збудувати там ..ааА ну певно..це ж займе набагато більше часу та коштів ..
Відповісти
Як на мене то спортивно-оздоровчих зон в луцьку вистачає, і скільки б їх не робили все одно ніого толком не зроблять. По друге там є кінно-спортивна база, якої в луцьку здаєть більше не має, і ці спортивні майданчики можуть помішати її існуванню, я не згоден з таким рішенням міської ради.
Відповісти
Не підтримую, іподром також потрібен, місця в парку завались, де можна будувати.
Відповісти
можна подумати що більше в парку нема що до лалу приводити - там є що робити і без того щоб іподром розганяти, до того ж в нас хватає розважальних закладів,куди ще більше. Я хочу щоб конюшня лишилась!
Відповісти
На мою думку це погана ідея. А як же люди які займаються кінним спортом?
Відповісти
Я проти , краще б зробили дороги нормальні по всьому місту ніж спорт да спорт.Таке враження ,що у нашому місті всі займаються спортом і все . Приберіть сміття з вулиць і тд . Є багато роботи ,яку потрібно зробити....
Залишіть єдині коні в Луцьку в спокої , а краще покращіть їх....
Відповісти
Залиште іподром на місці, бо буде новий майдан. Не підбурюйте людей. А посадовці нехай логічно осмислять хоча б стратегію розвитку регіону, якщо найпростішого поняття про тверезий розум і мови йти не може
Відповісти
В нас і так багато стадіонів та майданчиків. Краще б розвивали кінний спорт.
Відповісти
Я ПРОТИ!!!!
Відповісти
а бандерштат де буде проходити?
Відповісти
я в шокє чесно!!!!!
Відповісти
...ну да в нас же ш молодь сорт лише розвивають! тількі днями і ночами думають що зробити для для розвитку людей і спорту
Відповісти
проти!
Відповісти
А чого для цього не використати якесь із енних футбольних полів. А конюшню і іподром - особливе і неординарне заняття, і то треба знести. Шо за люди!!! Я категорично проти!!! Це великий гріх!!!
Відповісти
Нашій владі би тільки прибуткове шось строїти і поменше в нього вкласти, а те у що треба вкладатись і воно не приносить прибутків - все треба знищити!!!
Відповісти
Дайте дітям можливість спілкуватися з кіньми, займатися спортом. Це надзвичайно чуйна тварина, з нею людина стає кращою!!!. Нехай діти не шукають собі інших занять типу: де покурити або "випити пивка"
Не руйнуйте українську націю!
Відповісти
Коні для дітей це надзвичайно позитивні ємоції.
Нехай наші діти ростуть духовно і фізично розвинуті!
Дітям - найкраще!
Залишіть конюшню!
Відповісти
Краще б відремонтувади конюшню, зробили б нормальну базу. Чи люди у нас лише в качалки ходять? У Буратіна якесь криве і однобоке розуміння спорту... Нема чого лізти до конюшні, якщо не зможете зробити її кращою, "пане мер"... А іподром, конюшня, і просто місце нормального відпочинку для любителів кінних прогулянок і кінного спорту МАЄ БУТИ!!!
Відповісти
Конюшню в парку,однозначно залишити!Молодь,зараз окрім інтернета мало чим цікавляться.Коні для дітей,як новинка,а це відродження минулого.В Європі верхова їзда дуже популярниий відпочинок.Давайте разом,відродимо,це у нас.Коні найкращі тварини на землі.
Відповісти
проти!!!!!
Відповісти