Зарплата українців може зрости в три рази

Зарплата українців може зрости в три рази
Україна витрачає 5% бюджетних коштів на оборону — за ці гроші можна було б підвищити розмір мінімальної зарплати в три рази.

Про це в п'ятницю в інтерв'ю журналістам заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, пише 24tv.

- 5% ВВП України — це 113 мільярдів гривень — ми витрачаємо на національну безпеку і оборону. Знаєте, на скільки можна збільшити мінімальну зарплату, якщо спрямувати на це 113 мільярдів гривень? Втричі! — розповів глава уряду.

Водночас, за його словами, відмовитися від фінансування армії в умовах війни неможливо.

- Але ми змушені — і це єдине правильне рішення — фінансувати національну безпеку і оборону, і ми збільшили вдвічі фінансове забезпечення української армії, — додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може зрости, а може і не зрости)))))))
Відповісти
Він що дибіл? Переставши фінансувати армію просто здає країну ворогам. Краще хай збільшить фінансування армії
Відповісти
яке фінансування армії хто його бачить? то люди все роблять на чолі з волонтерами. і фінансувоння яке вищитують з зарплат і допомога продуктами.
Відповісти
Красти потрібно менше і тоді я думаю зарплату можна збільшити і більш ніж у три рази.
Відповісти
А митникам і податківцям хоче добавляти з\плати
???? ТО на це є гроші? Вони й так розкрадають країну!Їхні діти розкошують ! ТО їм ще залишилось з\плату добавляи
Відповісти
А прокуратура????От нам вона треба???Там доплати,виплати і таке інше...Там не треба свавілля зупинити і не виділяти кошти на цих "дєятєлів" і так званих "борців з корупцією".Вони ж до зубів скачуть,що ВОНИ ПРАЦЮЮТЬ.Для них Майдан-це дуні,як мінімум...
Відповісти
Петрович правильно говорить, нехай чиновникам трохи зарплату то вистачить на армію і зарплату.
Відповісти
А чиновникам не можуть зменшити зарплату? А не навпаки доавляти? Подивіться як пенсіонери виживають а як чиновники їздять. Навіть у Луцьку Яковлєву -чму дають авто службове! ТО де ж тут правда ? І чому так знущатись з людей? Совісті в них давно немає. Нехай правнуки відповідають за козлів якщо так до людей як до бидла вони. Чому для прокурорів судді і т д є гроші а для простих немає? Чому люстрацію не проведуть чесну? Вони ж там в каінетах зажрались вже зовсім. Вони у сауни бані ресторани на коханок мають гроші а як жити незахищеним верствам населення де брати гроші на ліки продукти і так далі?? Бидло нагле при владі
Відповісти
це зарплата дармоїдів бюджетників може, по обіцянці Яценюка?
А як вона в мене може зрости коли її не має?
Колигади буде люстрація і почнеться війна в тилу з корупцією скільки ще чекати? Давай Майдан!!!!
Відповісти
ну клоун що він цим хотів сказати що потрібно розпустити армію а що тоді робити з 200 тисячами військових за які кошти вони будуть кормити сімї він не подумав це уряд який не працевлаштував жодного демобілізованого бійця не сприяв створенню жодного робочого місця їм що сєня пропонує їхати на заробітки в Росію бо в гейропу ще не пускають і з такою владою нескоро пустять Кулявлоб яскравий представник брехливого безкорисного суспільству майданівського бидла яке тільки й вміє що брехливі байки розповідати і давати комусь оцінки а натомість саме нічого практичного робити не вміє і ніколи не вміло
Відповісти
До чого тут слова Яценюка про зарплату??І так всім зрозуміло, що війна, прості люди готові ділитися останнім з своєї тисячі, ще б вони всі таку готовність проявляли, то б і для армії, і для людей було.Розкошують, а війною прикриваються, сором!!!!!!
Відповісти
жити без "війни"? Це ж працювати треба!
Відповісти
Треба робити другий майдан гнати цю сволоту від влади бо дістали вже!!тарифи зростають ціни тоже !!нема чим платити комуналку,на хліб не хватає!
Відповісти
Я ,Вас прошу, дорогі мої українці не будьмо стільки часу такими наївними.... Нас, українців, євреї-жиди, (які при владі і до сьогодні) вже не одне-два чи три століття як липку обдирають, а з 1917 року ще й розстрілюють, в Сибір вивозили, а сьогодні війну маємо (так зване АТО більше 2 років) !!! 92% їх завжди в українському парламенті !!! А українцям - НІ, НІ, НІ у владу ?!!! Євреї- паразити біля українського народу більше 24 роки дерибанять український бюджет !!! Нам і нашим дітям ті кредити віддавати , а вони в Ізраїль повиїжджають "невинні" і "чесні" ...На кадри з національним мисленням-табу! У владу йдуть не служити, а нажитися ! Національна меншість керує національною більшістю !!! У кожної держави є своя мафія, і лише в української мафії є своя держава !!! Особисте збагачення, за яке колись карали, нині є виміром авторитету ! Чудовисько обплутало усю країну. Тому одні скаженіють від горя, інші- від вседозволеності !
Відповісти