Порошенко розповів, що нарешті відомі замовники вбивств на Майдані

Порошенко розповів, що нарешті відомі замовники вбивств на Майдані
За даними президента, загальна кількість осіб, яким повідомили про підозру, - 282.

Президент України Петро Порошенко у своєму зверненні до народу з нагоди Дня Героїв Небесної сотні підкреслив, що слідство не тільки знає замовників і виконавців убивств на Майдані, а вже має відповідні докази. Про це пише Кореспондент.НЕТ.

"Слідство відтворило канву подій. Воно не просто знає замовників, організаторів і виконавців, а вже має відповідні докази. Воно встановило роль і місце кожного у злочинній змові, результатом якої і стало масове знищення людей. І навіть розпиляну зброю, з якої вбивали, знайшли і відновлюють її серійні номери", - зазначив глава держави.

За словами Порошенка, в цілому, щодо подій листопада 2013 року - лютого 2014 року, які відбувалися по всій країні, є вже й такі справи, які зі стадії розслідування переходять у стадію покарання.

У судах вже слухаються справи щодо тринадцяти "беркутівців" і восьми "тітушок". Загальна ж кількість осіб, яким повідомили про підозру, - 282.

"Всі ці цифри повинні були бути великими, тут я з вами абсолютно згоден. І назвав я їх тільки з однією метою. Повинен показати, з одного боку, що брешуть ті політики, які говорять, що нічого не розслідується. З іншого боку, ця історія насправді ще дуже далека від завершення", - додав президент.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще років 10 і президент ще щось ляпне...
Відповісти
Без емоційного забарвлення-погоджуюсь. Але кого? Націоналістична ідеологія яка спроектована на держполітику веде країну у прірву. Доведення це не потребує. Досить поглянути навколо.
Відповісти
Порошенко готує до друку книжку "Колобок. Як я став міліардерором". Де розповість як вкрав фабрику і зробив бізнес і способи не сплачувати податки як Ахметов, Коломойский. Фірташ...
Відповісти
це гут, дуже гут! Гаплик всім і всьому...
Відповісти
до виборів далеко і мені на вас всерівно
Відповісти
Я ,Вас прошу, дорогі мої українці не будьмо стільки часу такими наївними.... Нас, українців, євреї-жиди, (які при владі і до сьогодні) вже не одне-два чи три століття як липку обдирають, а з 1917 року ще й розстрілюють, в Сибір вивозили, а сьогодні війну маємо (так зване АТО більше 2 років) !!! 92% їх завжди в українському парламенті !!! А українцям - НІ, НІ, НІ у владу ?!!! Євреї- паразити біля українського народу більше 24 роки дерибанять український бюджет !!! Нам і нашим дітям ті кредити віддавати , а вони в Ізраїль повиїжджають "невинні" і "чесні" ...На кадри з національним мисленням-табу! У владу йдуть не служити, а нажитися ! Національна меншість керує національною більшістю !!! У кожної держави є своя мафія, і лише в української мафії є своя держава !!! Особисте збагачення, за яке колись карали, нині є виміром авторитету ! Чудовисько обплутало усю країну. Тому одні скаженіють від горя, інші- від вседозволеності !
Відповісти