На День міста у Луцьк може приїхати Океан Ельзи, якщо знайдеться спонсор

На День міста у Луцьк може приїхати Океан Ельзи, якщо знайдеться спонсор
Свій 927-й день народження Луцьк відзначатиме 25 серпня – у цей святковий день в місті заплановано багато розважальних заходів.

Про це йшлося під час прес-конференції 13 серпня у Луцькій міській раді.

Як розповіла начальниця управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів, відзначення Дня міста розпочнеться із святкових богослужінь у храмах міста.

З десятої ранку на головній пішохідній вулиці Лесі Українки діятиме проект «Мистецька вулиця» – тут буде здебільшого ярмарок прикладного та ужиткового мистецтва.

У цей час у мерії відбуватиметься урочистий прийом міським головою – підписуватимуть угоду про співпрацю з польським містом Холм.

На Театральному майдані об 11.00 відкриється книжкова виставка «Книги Великої Волині».

Об 11.30 відкриватимуть Центр туристичної інформації, що віднедавна працює на вулиці Сенаторки Левчанівської, 2.

Поряд, у сквері «Зоряний», о 12.00 відкриють символічну стрілку на пам’ятнику партнерських міст.

Так само о 12.00 розпочнеться ще два цікаві заходи: у центральному парку – свято квітів «Луцьк квітучий», а у Луцькому замку – свято дзвонарного мистецтва «Благовіст Волині».

З 13.00 до 15.00 при вході у центральний парк міста відбуватиметься концерт «Юні таланти Луцька», а з 15.00 до 16.00 – фестиваль «В сузір’ї культур». В останньому дійстві візьмуть участь творчі колективи національних культурних товариств Луцька.

Опісля у парку виступатиме духовий оркестр, а також виступатимуть мистецькі колективи із Луцька та Рівного й молодіжні гурти та окремі виконавці. У парку дійство триватиме до десятої вечора.

О 15.00 у Луцькому замку розпочнеться фестиваль ковальства та флористики «Солом’яна птаха», на який, як обіцяють у мерії, приїдуть майстри з різних куточків України.

Святкові концерти з 17.00 у День міста обіцяють у п’яти мікрорайонах Луцька: біля Палацу урочистих подій, у будинку культури в мікрорайоні Вересневе, біля бібліотеки-філії №7 в мікрорайоні ЛПЗ, у Теремнівському будинку культури та у 40-му мікрорайоні.

Також у день міста з 16.00 до 22.00 запланований концерт на Театральному мадані – обіцяють спершу учасників фестивалю «Поліське літо з фольклором», а також популярні музичні гурти та виступи окремих виконавців. Хто буде – поки не називають.

Утім перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук зізнався: нині тривають перемовини із гуртом Океан Ельзи. Але оскільки гурт достатньо дорогий, то у мерії покладають надію на спонсорів. Проте поки невідомо, чи Славко Вакарчук зможе привітати лучан з Днем міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На день міста може приїхати навіть Мадонна, якщо знайдеться спонсор...
Відповісти
А День Міста Гнатів теж запатентує?..
Відповісти
трохи прикро ...але навряд..ое в луцьку буде...було б чудово...
Відповісти
Так було б круто коли океан Ельзи приїхав але з ситуацією в Україні мало ймлвірно
Відповісти
Останні новини
На День міста у Луцьк може приїхати Океан Ельзи, якщо знайдеться спонсор
13 серпень, 2012, 12:40