Тимошенко вимагає термінового скликання ВР

Тимошенко вимагає термінового скликання ВР
Юлія Тимошенко, лідер партії «Батьківщина», звернулася до Президента та спікера парламенту з вимогою негайно відновити роботу Ради і терміново скликати позачергове засідання. Зробити це необхідно на наступному тижні.

Про це повідомляє прес-служба партії. Новину передає «Преса України».

Лідер "Батьківщини" зазначила, що згідно з Конституцією України, «є 28 днів, щоб визначитися: або ми йдемо на дострокові вибори, або президент бере на себе відповідальність за те, що зберігає кланову систему управління державою, знову захищає цей уряд і захищає свої інтереси».

Тимошенко переконана, що наразі необхідне повне перезавантаження уряду. Якщо продовжувати діяти так, як зараз діє влада – «ми можемо втратити державність».

Нагадаємо, Олег Ляшко, лідер Радикальної партії, також пропонує провести позачергові засідання Ради на наступному тижні - 23-26 лютого. Він закликав фракції «Батьківщина» та «Самопоміч», а також всіх позафракційних депутатів підтримати його наміри й поставити свої підписи під зверненням до голови парламенту Володимира Гройсмана щодо проведення таких засідань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Безстижій шахрайці давно пора бавити внуків на пенсії або шити куфайки у Качанівці, а все вимагає. Кремлівська сексотка має всього навсього 18 ручних депутатів у Раді, а поводиться ніби має більшість.
Відповісти
Який мудак іі з зони випустив. Хай би носки солдатам вязала.
Відповісти
Вже вистачить рулити, на пенсію пора!!!
Відповісти
і Юля вже не друзі.Згадайте ,як Сеня кричав "ЮЛЯ".
Відповісти
Тимошенко відмежувалась від підтримки Грузії під час агресії Росії у 2008 році і разом з Путіним підхихикувала над тим, що Саакашвілі жував галстук під бомбами російських літаків і артилерії агресора.
Тимошенко розвалила помаранчеву коаліцію, торгувалась з Януковичем за розподіл влади і в решті просрала українську справу.
Тимошенко підписала кабальний газовий договір з Росією і ми втратили $10-15 мільярдів і ще не все скінчилося. Це ни помилка, а хабар за прикриття судової справи МО Росії проти її компанії на $400 млн.
У Тимошенко нема фахових топ менеджерів, вона не розуміється в людях: краща її подруга і помічниця Королевська перебігла до регіоналів, Юрист Портнов консультував її по газовому договору і носив за нею портфель в Москві, зразу після перемоги Януковича перейшов до регіоналів і зараз перебуває в бігах…
Тимошенко за ради влади продасть Україну. Вона ворог України, зараз російська преса вже роздуває всі її заяви.
Відповісти