Сцена на Майдані Незалежності в Києві спричинила штовханину

Сцена на Майдані Незалежності в Києві спричинила штовханину
Активісти намагалися встановити сцену на Майдані незалежності, однак правоохоронці завадили цьому. Близько 10:30 на Майдан під'їхали вантажівки з конструкціями для сцени. Її активісти хотіли змонтувати на площі. Правоохоронці завадили встановленню сцени й змусили вантажівки поїхати. Через це сталася штовханина з активістами. Згодом ситуація заспокоїлася. Даних про постраждалих не надходило, повідомляє expres.ua.

Також, за даними журналістів з місця подій, в готелі "Козацький", що на Майдані Незалежності, залишаються кілька десятків активістів, які називають себе "Революційними правими силами". Серед їхніх вимог: "обрання нового прем'єр-міністра шляхом громадського обговорення у триденний термін", заборона підвищення тарифів на ЖКГ, визнання Мінських угод "антиконституційними та нелегітимними".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І хто оплатив черговий флешмоб? Хто знає?
Відповісти
Ставьте йолку! Без йолкi нiчого не буде!
Відповісти
за роботою...
Відповісти
так нет Беркута.Нет картинки для ЗомбиканаЛОВ.Елу тоже хорошо.Давайте может Фемен Голыми выпустим)Или Геев.ну или ФИларета бухого.НЕт темы.Новой Майдан-обречен.Парасюк уже и так на таблетках.Семенченко нормально живет.Ляшко у него все Дибилы.Кличко боксер.сенька переобраний.Параша-не будет строить стадион.НЕТ Темы)))Стамлю 1 гр..все це Парашенка делает что бы отвлечь внимание.Может Таню Чорновил в декольте или ...Нет клонов.а бежать на Институтскую..???
Відповісти
Останні новини
Сцена на Майдані Незалежності в Києві спричинила штовханину
21 лютий, 2016, 13:22