Що буде з міліціонерами, які не пройшли переатестацію. ВІДЕО

Що буде з міліціонерами, які не пройшли переатестацію. ВІДЕО
До нової поліції не пройшов кожен десятий правоохоронець. Однак цим людям МВС вирішило надати другий шанс.

Про це повідомляє канал 24.

В колишньому приміщенні ДАІ в Києві відкрили рекрутинговий центр, де останні кілька місяців проходити атестацію колишні міліціонери.

Члени комісії запевняють, що на співбесідах перевіряли не тільки рівень професійних знань, але і інформацію про кожного правоохоронця – про порушення, які вони скоїли, незаписане в декларацію майно, можливу участь у корупційних схемах. Деяких "міцних горішків" навіть відправляли на поліграф. Були і такі, що взагалі намагалися уникнути переатестації.

Найбільш неготовим виявилось міліцейське керівництво. В столиці підлягають звільненню 80% начальства, в області – 60%. Загалом відбір не пройшли 13% столичних міліціонерів та майже 20% у області.

Тим, хто провалив атестацію у Міністерстві внутрішніх справ вирішили дати другий шанс. І відправляють їх добровільно служити у Луганську та Донецьку область. Там зараз величезний брак кадрів – майже 3 тисячі осіб.

У МВС запевняють, що працівників з поганою репутацією на Донбас брати не будуть, тільки гідних. Щоправда критерії оцінки поки не розробили. Кажуть, можливість працювати на Сході стане для відсіяних міліціянтів непоганим виходом. Молодим не дасть піти у кримінал, а ветеранам дозволить дослужити до пенсії.

До слова, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков анонсував успішний початок роботи по реформуванню районних відділів міліції і перетворення їх на сучасні ефективні поліцейські відділи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До нової поліції не пройшов кожен десятий правоохоронець.
А треба щоб один з 10 пройшов інших в АТО.
Відповісти
А сам там був, розумаха.
Відповісти
збирайте будзагони на відновлення зруйнованого вашими Донецька!
Відповісти
Тобто, якщо я правильно зрозумів, всі ментів-корупціонерів, хабарників, всіх з незадовільними професійними знаннями пропонують відправити в зону АТО, де працювати значно важче, аніж, приміром, у нас на Волині. І що з того очікують : що вони перевиховуються, стануть чеснішими, поряднішими? Да во там ще більше скурвляться, ще більще шімити звичайних людей будуть, (а там Українську владу і так не дуже люблять), тоб то будуть місцевих ще сильніше від України відштовхувати... По моєму, це Рішення - повна дурня, яке нанесе тільки шкоду. Хіба що, у влади вибору іншого не мае.
Відповісти
Як кажуть самі працівники - нічого не буде, будуть жити, знайдуть роботу, професійні навики не дадуть пропасти, хтось в бізнес піде, хтось в адвокати, хтось в охорону чи колекторські агенства, хтось бурштин копати чи контрабанду возити, не пропадуть.
А от хто кримінальні справи буде розслідувати та оперативну роботу проводити? Тут виникне вакуум, його відчуємо особливо після того, як ще 50 тис. зеків вийде достроково через останній закон.

Відповісти
Каструвати, обвязати тротилом і відправити в донецьк
Відповісти
Але спочатку вони каструють членів атестаційної комісії...
Відповісти
Ага, з двох перших вже почали.
Відповісти
Каструвати, обвязати тротилом і відправити в донецьк
Відповісти
а самому слабо в Донецьк поїхати, а не дурню двічі писати. Ті кого ти пропонуєш відправити хоча б місяць там були, а такі хм....сиділо і ляпало по клавіатурі.
Відповісти
А чого сюди Цюцюра припер,там не має кому служити.
Відповісти
Малувато не пройшло.А в АТО обов"язково.Як взятки брати то є кому,а як Україну захищати то немає.
Відповісти
Останні новини
Що буде з міліціонерами, які не пройшли переатестацію. ВІДЕО
21 лютий, 2016, 15:44