Учасники Віче на Майдані в Києві висунули свої вимоги до влади.ФОТО

Учасники Віче на Майдані  в Києві висунули свої вимоги до влади.ФОТО
Зокрема, вони вимагають введення військового стану на території окупованого Донбасу.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Учасники Віче на Майдані Незалежності, яке проходить сьогодні, 21 лютого 2016 року, в Києві висунули свої вимоги до влади. Зокрема, вони вимагають введення військового стану на території окупованого Донбасу, повідомляє "112 Україна".

Згідно з повідомленням, серед вимог учасників Віче на Майдані, зокрема, введення військового стану на території Луганської і Донецької областей, а також Криму.

Крім того, активісти вимагають однакових пільг для усіх учасників бойових дій.
"Також вони хочуть, щоб діяли санкції для російських активів на території України", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, в ході сьогоднішнього Віче на Майдані виступаючі заявляють зі сцени, що нинішня влада не відповідає критеріям Революції гідності.

Крім того, повідомляється, що на Майдані нещодавно розгорнули кілька нових наметів, люди підносять дрова.



Разом з тим, Еспресо.TV повідомляє, що активісти "Революційних правих сил (РПС) вимагають звільнення політичних ув'язнених, визнання недійсними мінських угод і відставки уряду.

"Сам процес принижує нас як сторону, тому що ми ніяких переговорів з терористами, які завантажили свої руки по лікоть в крові, не ведемо", - заявив координатор громадського штабу РПС Владислав Горанин.

Як повідомляє кореспондент РБК-Україна, пізніше зі сцени під Стелою із заявою виступив політолог, активіст організації "РПС" Роман Липинський, який оголосив про створення організаційного комітету "Віче народу України".

Липинський озвучив вимоги віче, серед яких негайна відставка уряду і формування нового Кабінету міністрів на професійній і патріотичній основі, позачергові вибори президента України і Верховної Ради.



В даний момент на площі перебуває від 500 до 1000 мітингувальників. Кількість учасників віче значно збільшилася ближче до 17:00, анонсованого часу проведення дії.



Нагадаємо, вчора, 20 лютого 2016, активісти об'єднання "Революційні праві сили" захопили готель "Козацький", де розмістили свій штаб. Пізніше вони заявили, що вимагають розгортання наметового містечка, оголошення загальної мобілізації та проведення Віче 21 лютого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: РБК-Україна
Теги: віче, Майдан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пока кастрюли на голову не оденут - ничего не будет, и не ждите...
Відповісти
Я не зрозумів, як до цього ставитись? Це зрада чи перемога?
Відповісти
отвечаю там в рпс разношорстная публика основа пс тех которых из за разных причин отчислили из организации и часть небоьшая кторые были в азове нашолся даже паренек из днр который журналиста гром тв крутил год назад на блокпосту на донбассе а насчет вопроса ну возьмем первое требования рпс всех в отставку и что страна обезглавлена враг на донбассе наступает теперь у иеня вопрос кому это выгодно правильно врагам и помните сражения выигрываються не только на поле битвы но и в кабинетах спецслужб
Відповісти
Цью владу треба валить..
Відповісти
Останні новини
Учасники Віче на Майдані в Києві висунули свої вимоги до влади.ФОТО
21 лютий, 2016, 19:59