З нинішнього року політичні партії в Україні будуть фінансуватися з держбюджету

З нинішнього року політичні партії в Україні будуть фінансуватися з держбюджету
За словами прем'єра, неприйнятно, що політичні партії або депутати і надалі годуються з рук бізнесменів, повідомляє Сегодня.ua.

Для боротьби з політичною корупцією український уряд почне фінансування політичних партій, а фінансування з інших джерел буде обмежено, розповів прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

"Неприйнятно, що політичні партії або депутати і надалі годуються з рук бізнесменів або так званих олігархів. Ми прийняли рішення, що в поточному році розпочнеться фінансування політичних партій виключно з державного бюджету", – сказав А. Яценюк в ефірі програми "10 хвилин з прем'єр-міністром" у неділю ввечері.

Прем'єр підкреслив, що всі новостворені органи боротьби з корупцією повинні жорстко боротися з будь-якими проявами політичної корупції – чи то члени уряду, або депутати, чи інші політичні діячі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Яценюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще за цiх гондурасiф змусили нас платити...
Відповісти
На підвищення рівня життя людей - грошей НЕМАЄ, на фінансування партій (в т.ч. і партії самого Яйценюха) - Є! Цереформа! Цеперемога! Миздобули!
Відповісти
а що ви зробили щоб було краще? диван вже прогнувся від дупи і клава від коментів стерлась.херої)
Відповісти
Мы работали, мы не скакали... Мало?
Відповісти
Ввели податок для селян, котрим і без того жилося не легко, а партії фінансувати тепер будуть... Це за які такі блага? Їм без того мало грошей?
Відповісти
А комуністам теж можна буде фінансуватись з державного бюджету?
Відповісти
От і створяться ще 200 партій і годуй цих балаболів за нашігроші.
Відповісти
Феєрично!!! Раніше ці виродки частину вкрадених у нас же грошей були змушені витрачати на свої політичні проекти і підтримку своїх кишенькових депутатів, а тепер все це вже по закону буде фінансуватися з наших кишень!!. І витрачати крадені гроші вже не прийдеться. Ха-ха-ха . ЗДОБУЛИ!!!!!!!І якщо комусь зустрінеться ідіот, який з розумним виглядом розкаже, що, мовляв, тепер фінансування політичних партій буде прозоре і чесне, і все це насправді потрібно для оздоровлення нашої політичної системи, і бла, бла, бла, можна спокійно і впевнено плюнути йому в морду!
Відповісти
Останні новини
З нинішнього року політичні партії в Україні будуть фінансуватися з держбюджету
21 лютий, 2016, 21:52