У Володимирі викрили цех з нелегальним спиртним

У Володимирі викрили цех з нелегальним спиртним
На Волині в ході операції «Акциз-2016» викрито підпільний цех з виготовлення фальсифікованої горілки.

В ході проведення операції «Акциз-2016» у м. Володимир-Волинський Волинської області припинено діяльність підпільного цеху з виробництва горілчаного фальсифікату, - інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема, у рамках розслідування кримінального провадження співробітники оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду провели 2 обшуки.

Під час огляду житлових і гаражних приміщень у мешканця м. Володимир – Волинський, котрий цілком ймовірно організував цей незаконний бізнес, виявлено обладнаний підпільний цех із виробництва фальсифікованої алкогольної продукції без автоматизованої лінії для масового виробництва.

В ході обшуку вилучено 2,8 дал готової алкогольної продукції вартістю 3,1 тис. грн, порожні скляні пляшки, корки, пластикову тару, шланги, що використовувались громадянином в ході здійснення протиправної діяльності.



Тим часом, здійснюючи обшук у транспортному засобі марки Volkswagen Pasat B4, з незаконного обігу вилучено 0,4 дал фальсифікованих алкогольних напоїв загальною вартістю 0,5 тис. грн і грошові кошти в кількості 200 грн. Автомобіль, з якого безпосередньо здійснювалась торгівля нелегальним спиртним, правоохоронці теж вилучили.

На даний час вирішується питання про призначення судових експертиз.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.