Компанія «Данон» інвестувала 200 мільйонів у виробництво дитячого молочного харчування «Тьома». ФОТО*

Компанія «Данон» інвестувала 200 мільйонів у виробництво дитячого молочного харчування «Тьома». ФОТО*
16 лютого 2016 року відбулось урочисте відкриття нового спеціалізованого виробництва дитячої молочної продукції «Тьома». Виробництво автономно функціонує на території Кременчуцького молочного заводу, де зосереджено 55% потужності виробництва компанії групи «Данон» в Україні.

«Завдяки інвестиціям в 200 000 000 гривень, ми запустили найсучасніше виробництво дитячої молочної продукції в Україні. Потужності виробництва дозволяють випускати близько 700 тонн готового продукту на місяць, а це понад 5 млн. упакувань молочної продукції для дітей раннього віку. Використання найкращої української сировини, сучасного обладнання та досвіду міжнародної команди технологів та нутріціоністів дозволяє нам виробляти продукт, що відповідає найвищим міжнародним стандартам «Данон» для дитячого харчування тут, в Кременчузі,» — зазначив Тарас Пилипець, індустріальний директор «Данон» в Україні.



Фірмову синю стрічку перед дверима нового виробництва символічно розрізав 3-річний Тьома, син працівниці компанії «Данон». На церемонії відкриття відбулась дегустація продукції «Тьома» для малюків співробітників, адже серед робітників більшість є молодими батьками.



Виробництво добре знаного українським споживачам продукту «Тьома» побудовано з дотриманням вимог не лише українського законодавства, а й високих міжнародних санітарних та технічних норм групи «Данон». Сировина та упаковка пройшли тестування в європейській лабораторії «Eurofins», що вважається однією з провідних світових лабораторій. На виробництві встановлено обладнання від провідних світових виробників: «Tetra Pak» (Швеція) та «Arcil» (Франція).



Воно скомпоновано у закритий тип виробництва, що відповідає міжнародним стандартам «Данон».

Для виготовлення продукції використовується молоко екстра класу. Воно надходить з українських ферм, що мають відповідну сертифікацію. Фруктові суміші постачаються підприємством «Аграна Фрут Україна». Завдяки сучасним технологіям, з сумішей виключаються алергени та при цьому максимально зберігається натуральна користь фруктів та ягід.

«Використання саме української сировини для виготовлення продукції є надзвичайно важливим для розвитку агросектору. Це позитивно впливає на економічне благополуччя країни та зміцнює конкурентоспроможність України на світовому ринку,» - наголосив Мороз Микола, директор департаменту продовольства Міністра аграрної політики та продовольства України.

Для продукції «Тьома» використовується оптимальний мікс заквасок, сформований на основі вимог експертів в дитячому харчуванні компанії «Данон», що спеціалізується на продукції для дітей раннього віку.



Завдяки продуктам та обладнанню найвищої якості, компанія групи «Данон» виробляє здоровий та якісний український продукт для дітей, який протягом всього терміну зберігання утримує свої корисні властивості, а за своїми смаками задовольнить кожного маленького гурмана.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Компанія «Данон» інвестувала 200 мільйонів у виробництво дитячого молочного харчування «Тьома». ФОТО*
22 лютий, 2016, 11:06