З «Волині» знову можуть зняти бали

З «Волині» знову можуть зняти бали
Як стало відомо, найближчим часом луцьку "Волинь" очікує чергове зняття очок за невиконання фінансових зобов'язань.

Через заборгованість перед колишніми футболістами в кінці січня хрестоносці вже були суворо покарані ФФУ, але зараз на лучан чекає ще одна порція санкцій, - повідомляє "Sport Arena".

За інформацією від джерела у федерації, на цьому тижні ФФУ ще раз оштрафує "Волинь" на 12 очок. Причина - невиконання вказівок відповідно до рішень Спортивного арбітражного суду Лозанни (CAS) і ФІФА.

Нагадаємо, що санкції утворилися через невиплати боргів таким екс-футболістам "Волині", як Максим Старцев, Петро Занєв, Валентин Ілієв і Сергій Пилипчук.

При цьому повідомляється, що зняття 12-ти пунктів може стати не останнім покаранням для Волині в цьому сезоні.

У ФФУ погрожують і далі «щипати» лучан щодо турнірних балів, якщо ФК заборгованість так і не погасить. Крім того, тривала конфронтація в цьому питанні може закінчитися для "Волині" зниженням в класі.

Нагадаємо, в цьому сезоні ФФУ вже позбавила команду Віталія Кварцяного 12-ти очок в чемпіонаті України, після чого команда опустилася з шостої на дев'яту сходинку. Якщо "Волинь" втратить ще 12 пунктів, то залишиться з трьома очками в активі й опуститься на дно турнірної таблиці.

Варто зазначити, що днями про проблеми "Волині" вкотре розповідав і голкіпер Богдан Шуст. Зокрема, воротар стверджував, що перед командою стоїть завдання дограти до літа, і допускав думку про швидке припинення існування клубу.

Нещодавно "Волинь" повернулася з Індії, де брала участь у товариському турнірі Nagjii Cup-2016. Після повернення Кварцяний дав футболістам кілька вихідних, а сьогодні колектив збереться в Луцьку для подальшої підготовки до весняної частини сезону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
конгеніально!
а як знімуть до нуля, то вспокояцця чи будуть далі, в мінус знімати?
Відповісти
знімайтеся вже і не позортеся
Відповісти
Почнемо з нуля. Займемся інфраструктурою.
Відповісти
Спробуйте написати це на Волинських новинах.
Відповісти
На волинських новинках ніяк не хоче запитати свого папіка - коли він розрахується з боргами ФК "Волинь.
Відповісти
Да ніколи ВН таке не напишуть, в них все "у шоколаді"! Їм футбол перед виборами був потрібний, а членство Кварцяного в УКРОПі це взагалі ганьба! Нехай пожинають, а фани радіють як їх розвели!!!
Відповісти