Scorpions про українську музику і українців. ФОТО. ВІДЕО

Про ювілейне турне легендарних музикантів, в рамках якого Scorpions відіграли два концерти в Україні - в Одессі та Києві, та не відвідали Крим.

Журналістам вдалося поспілкуватися з музикантами Scorpions і дізнатися у них про ставлення до України і української музики, - пише Styler РБК-Украина.

19 лютого в Києві в рамках масштабного світового турне виступив гурт Scorpions. Музиканти показали киянам ювілейне шоу 50th Anniversary.

Пісню під назвою "Make It Real", в якій співається, що треба бути рішучим і здійснювати свої мрії, легендарні музиканти заспівали на фоні українського прапора. А потім привіталися українською:
"Добрий вечір, Київ! Як справи?" - вигукнув зі сцени соліст гурту Клаус Майне.

- Можете назвати когось із представників української музики? Чи знайомі з нею?

- Одна з проблем, коли я вмикаю у вас музичний канал в готелі, - звучання і назва груп українською або російською. Мені не вдається зрозуміти, хто це такий. Доводилося чути цікаві речі на радіо, але ніколи не розумієш ім'я виконавця, - говорить ударник Scorpions Джеймс Коттак.



- Якщо бути чесними, українські гурти не дуже рекламуються за межами України. Вони не їздять до Німеччини, у Штати або Велику Британію. Це повинно змінитися, - сказав гітарист Scorpions Маттіас Ябс.

На питання журналістів, як би Scorpions охарактеризували Україну і її народ в трьох словах, Маттіас Ябс відповів:

- Музика, любов і лояльність. Протягом 25 років ми даємо тут концерти. І кожен раз за будь-яких обставин, коли ми граємо тут, наші фани настільки віддані, емоційно з нами, і вони люблять нас, Scorpions, а ми любимо вас - наших фанів ".



Столичний Палац Спорту, де відбувся концерт, був переповнений фанатами групи. Причому послухати німців прийшли навіть маленькі діти. За два дні до Києва музиканти зіграли концерт в Одесі, - повідомляє 24 канал.



У серпні 2015 року стало відомо, що Scorpions відмовилися виступати в окупованому Росією Криму, незважаючи на обіцяний високий гонорар.

А напередодні Нового року легендарні Scorpions побажали українцям перемоги Євромайдану.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пройшов ваш час. А в Крим страшно мабуть.
Відповісти