600 тисяч євро від ЄС на мотивацію молоді Волині. ФОТО

600 тисяч євро від ЄС на мотивацію молоді Волині. ФОТО
В Луцьку відбулася презентація результатів дослідження ринку праці Волинського субрегіону.

Проект ЄС "Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону" розпочався ще у вересні 2014 та триватиме до 2017 року.

За цей період буде досліджено ринок праці, роботу з найпроблемнішими ділянками в підготовці робочих професій, створено доступ до інструментів професійної орієнтації, вибору професії та формування нової якості трудових ресурсів.

На сьогодні при високому рівні безробіття багато вакансій є незайнятими, причиною цього є некваліфікованість працівників, низька мотивація молоді до праці та завищені вимоги до рівня заробітної плати.

"Саме тому ЄС виділив 624 тисячі євро на забезпечення професійно-технічних закладів освіти сучасними інструментами і засобами навчання: зміцнення матеріально-технічної бази 8-12 закладів, розробка 5 мультимедійних навчальних курсів, проведення 20 семінарів для майстрів виробничого навчання," - повідомив керівник проекту Ігор Воляник.

Також було створено сайт, за допомогою якого молодь може вибрати професію, навчитися бізнесу, знайти роботу, пройти онлайн-тестування професійної придатності. А кожен охочий може ознайомитись з результатами дослідження.

Завдяки цьому збільшиться співпраця з підприємствами, роботодавці залучатимуться до розробки трудових навичок професіоналів та розширяться обсяги практичної підготовки на виробництві випускникам.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на які заклади виділять кошти?
Відповісти
купляєм лобзіки, для розпилу 600 тисч
Відповісти
Останні новини
600 тисяч євро від ЄС на мотивацію молоді Волині. ФОТО
22 лютий, 2016, 16:59