Після переатестації понад 150 поліцейських подали на апеляцію

Після переатестації понад 150 поліцейських подали на апеляцію
Понад 150 поліцейських оскаржили рішення про звільнення в апеляційній атестаційній комісії при управлінні Нацполіції на Волині.

Як раніше повідомлялося, 8 лютого на Волині стартував процес атестації поліції. Упродовж двох тижнів сім комісій провели співбесіди з працівниками управління та структурних підрозділів, - повідомляє "Волинське Агентство Розслідувань".

Цьому передувало комп’ютерне тестування, де визначили рівень професійних та загальних знань і умінь поліцейських.

Опісля розпочалися співбесіди. Цей етап станом на 22 лютого вийшов “на фінішну пряму”. Більшість поліцейських, яких комісії вирішили звільнити, отримали повідомлення щодо цієї ухвали. Вони мають право звернутися до апеляційної комісії, аби пройти повторну співбесіду.

Станом на ранок 22 лютого таких заяв було понад 150. Їхня кількість може збільшитися, адже комісії ще продовжують роботу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПРИЇХАЛИ КОРУМПОВАНІ КИЇВСЬКІ КОМІСІЇ,ЯКІ ЗА ГРОШІ ВІДБИРАЛИ КАНДИДАТІВ ДЛЯ СЛУЖБИ В ПОЛІЦІЇ.РЯДОВИЙ СКЛАД 90% ВИГНАЛИ,А ВИСОКИХ КЕРІВНИКІВ ЗАЛИШИЛИ ЩОБ НАЛОГОДЖУВАЛИ КОРУПЦІЮ В НОВИХ ЛАВАХ ПОЛІЦІЇ.ПРИЇХАЛИ НАБИЛИ КАРМАНИ ЩЕЙ АКТИВІСТАМ ВДІЛИЛИ ПАРУ ДОЛЯРІВ ЩОБ МОВЧАЛИ.ОСЬ І ВСЯ АТЕСТАЦІЯ.
Відповісти
брехня : мої знайомі пройшли - і нікому нічого не платили
Відповісти
Не знаю,в мене теж пройшов знайомий. Не знаю як правда, хоча,не вірю,що людина,яка працювала в с-мі януковича зараз має право взагалі працювати...
Відповісти
не має про що говорити хабарників та нероб залишили, а тих хто працював вигнали логіки ніякої. А щодо тих хто був в комісіях взагалі окрема мова активісти срані нічого не розуміють але долі людей вирішують!!! ДУРНЯ ЯКАСЬ
Відповісти
Я фотографую кожні ком ент .Атестація Волині ганьба,тому,що лишились одні керівники.Я Поїду на схід ,з.Похою.Данильчуком та Пашаша.з.тобою. якщо не витреш.
Відповісти
щЕ БУДЕТЕ ПРОСИТИ ПОВЕРНУТИСЬ ІНСПЕКТОР ДПС....кВІ
Відповісти
Атестація просто клас на весь Локачинський район залишили двох дільничих, а на Іваничівский одного опера (чекаєм покращення ) тільки в яку сторону респект комісіям і хто це буде розгрібати що вони тут новоротять?
Відповісти
А чому не пишетете тро те що нові беруть гриоші за світло на Володимерській чи знову витрете.
Відповісти
Хто бажає створити контроль.за.новими стандартами звертайтесь.
Відповісти
Чесний і порядний чоловік роботу завжди знайде. А "діжку з тухлими огірками" разом з смердючим розсолом слід вилити і помити. І чого скиглите, як малодушні?
Відповісти
Ми всі скоро заскиглимо як те зечьйо повилазить
Відповісти
То не атестація, а цирк! Люди реально добре здали тести і підготовка на вищому рівні, а їх: звільнити з невідповідністю займаній посаді. Реально було менше аварій і безчинств, коли були старі! А їх тупо виганяють якісь активісти, з сумнівним минулим!
Відповісти
Останні новини
Після переатестації понад 150 поліцейських подали на апеляцію
22 лютий, 2016, 15:58