У Києві на Майдані сталась бійка. ВІДЕО

У Києві на Майдані сталась бійка. ВІДЕО
У Києві комунальники майже розібрали палатки, встановлені на Майдані Незалежності. Щоправда, під час цього сталася бійка.

Про це повідомляє 24 Канал.

До будинку профспілок під'їхала вантажівка, яка, за попередньою інформацією, привезла обладнання для сцени. Правоохоронці заблокували їй дорогу. Між ними та так званими мітингувальниками почалася штовханина. Постраждалих немає. Вантажівка поїхала в бік Європейської площі. А люди повернулися до стели. Зараз на Майдані ще залишається кілька наметів.

"Завдання поліції на Майдані - забезпечувати правопорядок. І коли виникла бійка, поліція це саме і робила. Зокрема потім, коли бійка припинилась і поліцейські не дозволили перерости їй в масове побоїще, найактивніших учасників патрульна поліція доставила до районних управлінь", — розповіла речник поліції в м. Києві Оксана Блищик.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ОНИЖЕДЕТИ!!! ПОЛИЦИЯГЕТЬ! МИЗДОБУЛИ - ВПЕРЕД!!!
Відповісти
це ж мирно протестуючі! Почекайте, завтра привезуть "коктейлі"...
Відповісти
клоуни .учасник ато
\\
\
Відповісти
а де Скриньки.багато надеется на Майдан.люди после майдана и квартиры и дома и машины ,все по покупали..де гроши майданцы..куда падилися бабки.хлопчинята -жалеють що квартиру покупали в Криму-кто купляв в Адессе той не прогорел.Коли будуть скриньки на майдаунт-пишите.бо треба дитей в Киевский КПИ.а там дуже доруго усе.
Відповісти
та наєми і лещенки, хто виступить проти злочинного режиму. Я так розумію пєчєньок не буде, а по ТВ про клятого путіна розкажуть. Дерьмократія в ділі)))
Відповісти