Луцькі поліцейські з’ясовують обставини інциденту за участю громадського активіста. ФОТО

Луцькі поліцейські з’ясовують обставини інциденту за участю громадського активіста. ФОТО
Сьогодні, 22 лютого, о 16 годині на екстрену лінію диспетчерської служби «102» Головного управління Національної поліції у Волинській області надійшло повідомлення від 21-річного місцевого мешканця про конфлікт на зупинці громадського транспорту на проспекті Перемоги в Луцьку з незнайомим йому громадським активістом.

Як раніше повідомлялось на ВолиньPost, про аналогічну ситуацію повідомив в мережі Фейсбук інший громадський активіст.

На місце інциденту виїхали співробітники поліції. Вони з’ясували, що в двох чоловіків виникла суперечка, яка переросла в шарпанину. Правоохоронці доставили обох учасників конфлікту до Луцького відділу поліції для з’ясування всіх обставини пригоди.

«Я прийшов на зупинку, мав їхати на зустріч. Під’їхала невідома мені машина. Вийшов з неї чоловік і перейшов дорогу, почав звинувачувати мене, що винен йому гроші й начебто побив якусь машину. Я сказав, що його не знаю. Він сказав, що є громадським діячем. Я ж кажу, для чого ви ходите за мною, їздите. Він намагався забрати в мене телефон, коли дзвонив у поліцію. Першу агресію проявляв сам Сергій, громадський цей діяч. Пізніше він мені наніс удар», - пояснив 21-річний мешканець Луцька, який викликав поліцію.



Громадський активіст відмовився коментувати інцидент, однак зауважив, що конфлікт пов'язаний, на його думку, з побиттям минулого тижня в Луцьку двох активістів «Самооборони Волині».

«Всі пояснення дам через два дні. Але я єдине що можу сказати, що цей конфлікт, пов'язаний з побиттям наших активістів уночі минулого четверга й ще погрозами деяким членам атестаційних комісій. Поки я ніякий коментар давати не буду», - сказав громадський активіст. Він не є членом атестаційної комісії.



Інформацію про інцидент внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події.
«Між ними виникла суперечка, яка згодом переросла в нанесення тілесних ушкоджень. Це – проста конфліктна ситуація, яка часто виникає між різними людьми. Зараз ситуація контрольована, всі учасники інциденту знаходяться в Луцькому відділі поліції.

Вирішується питання щодо порушення кримінального провадження за ознаками ст. 296 (хуліганство) Кримінального Кодексу України. Ситуація буде з’ясована й потім буде прийнято процесуальне рішення», - зазначив начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди. Розслідування інциденту взяв під особистий контроль керівник волинської поліції Петро Шпига.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пора кiнчати вже с тими активiстами...
Відповісти
Згідний
Відповісти
Освідувати в обовязковому порядку обох щодо алкогольного чи наркотичного спяніння!!!
Відповісти
Цирк поїхав,а активісти залишились.
Відповісти
цирк поїхав, а набрано на роботу невідомо яких, всіх тих самих! декларації читаєш і смієшся від того,що вони понаписували там. а в реаліях-всі з авто, з будинками, з собаками і землі під собою не чують. а дітей митниками хочуть зробити))), не воювавши самі ніразечку. отака країна. отакий піпєц. чесно...
Відповісти
що це за дурня? навіщо морочити мізки поліційі цими недолугими розборками-піаром? Пане Рижков,займіться чимось корисним-на дачі порацюйте,наприклад. дуже гарно віволікає від суєти і нервозів!
Відповісти
Рижков вже не знає як пропіаритись, оскільки він нікому як особистість чи громадський діяч не цікавий.
Відповісти
Та це вже активісти займаються,шо хочуть те і роблять
Відповісти
Треба іх перевірити може там хтось і засланий зробити поліграф і співбесіду
Відповісти
Щось не ясно, то хто на кого напав і чому? Перший каже, що активіст, а активіст каже, що розкаже через 2 дня! Це як? Чого не зараз? Що приховує?

Відповісти
бо мабуть щось пішло не по сценарію не до того причепивсь чи не та реакція була що очікував може думав що спровокує щоб його першого вдарили та хлопець виявився розумніший і не повівся от тепер і потрібен час щоб видумати правдоподібну байку
Відповісти
там вже два сценарія пішло не так, оби два "активіста" думали всіх лохами довірливими зробити, а в результаті вляпались по самі вуха))
Відповісти
Хто такий рижов був колись скажіть дюди ви
Відповісти
Хто він був? а зараз оцінює все він виходив з дебальцево чи іловайська
Відповісти
Де вчився де служив
Відповісти
"Хромадський атавіст" зобовязаний дати пояснення, або відмовитися від дачі пояснень в установленому порядку. А не ламатися " я завтра, я через тиждень". Видно, в самого рило в пуху.
Відповісти
Влада скоро сама тих активістів повідстрелює.Я дивлюсь по коментах то народ проти активістів.
Відповісти
Народ не проти активістів, народ проти пристосуванців замаскованих під "активістів".
Один пише заяву що побили, а побої знімати відмовляється, другий пише заяву що теж побили, а свідчень по факту не дає, каже через два дні - СОВПАДЄНІЄ?
не думаю...
Відповісти
"беги Рижков ---- беги!"
Відповісти
народ проти нероб, які тільки вміють кришувати та обкрадати людей, робити нещасними, покалічинеми та голими босими,а самі їздять на рейдж роверах чи лєксусах і красуються невідомо перед ким. вони ці гроші що ченим шляхом заробили,шо красуються??? народу надоїло на цей весь цирк дивитися. просто треба почекати поки прокуратура пересвариться з мвс, мвс з прокуратурою, сбу з прокуратурою, прокуратура ще раз зі всіма. коли всі олігархи закінчаться своє життя, ЯК ЄРЄМЄЄВ(ЦЕ ЩЕ ЇМ РАЄМ ЗДАТИСЯ МАЄ), коли люди не будуть рідних ображати, будуть виховані, чемні, в церкву ходитимуть від душі,а не просто так, коли навчаться допомагати від душі, щиро. тоді тут можна починати. Бо вас ніяка Революція Гідності не взяла, я не знаю, що має статись ще,щоб Ви всі усвідомили,що на той світ порше каєни та вілли ми не заберемо, тим більше зароблені брехнею, грабежом та рейдерствомм...
Відповісти
Ви мені скажіть хто того ШПИГУ туди просунув??? Жінка? А чого жінку і коханку його ще не люстрували??? Я диву даюсь. Всі про все знають і далі в місті анархія, при чому така, що страх. Повідбирали всіх тих самих,всіх. Всі хабарникі, які ні разу не були на війні-там сидять, ось в чому цирк та пародія.
Відповісти
В нього жінка дуже правильна і дуже послушна,а одночасно дуже дурна бо він був кабель і ним і залишився, а просунули туда його борги, думає що коли він буде проявляти таку активність в державі то йому все простять і віддавати не треба або умудриться вкрасти щоб було чим віддати, одним словом Рижков яким був таким і лишився нічого мудрого не навчився кому він потрібний щоб на нього нападали, він уже зовсім НІХТО, єдине що дуже гарно виходить йому клоуном працювати в центрі міста.
Відповісти
Рижков - москаль, приїхав з Росії, щоб знущатись з українців?
Відповісти
Злочинці і шахраї атестують міліцію.Це просто жах, куди ми йдемо?
Відповісти
Останні новини
Луцькі поліцейські з’ясовують обставини інциденту за участю громадського активіста. ФОТО
22 лютий, 2016, 21:05