Незабаром розпочнеться ремонт дороги «Львів-Радехів-Луцьк»

Незабаром розпочнеться ремонт дороги «Львів-Радехів-Луцьк»
Оголосили переможців двох із восьми лотів відкритих тендерних торгів щодо проведення ремонту дороги загального користування Н-17 «Львів-Радехів-Луцьк».

Про це повідомляють у прес-службі Волинської облдержадміністрації

Переможцями виявилися зареєстровані в Одесі ТОВ «Автомагістраль-Південь» та в Луцьку ТОВ «Луцькавтодор-Сервіс». Підприємства мають відремонтувати 5,4 та 9,9 кілометра дороги.

Голова ОДА Володимир Гунчик доручив начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолію Посполітаку облаштувати придорожню інфраструктуру та навести лад на узбіччях та схилах шляхів.

Натомість директор департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка повинен завершити розробку єдиного стилю облаштування розташованих уздовж дороги Н-17 зупинок.

До фінансування долучаться органи місцевого самоврядування Луцького та Горохівського районів.

Наступного тижня у приміщенні ОДА відбудеться нарада за участю сільських та селищних голів, на території відомства яких розташовані зупинки.

Окрім цього, учасники робочої зустрічі ознайомились зі станом надходження коштів від перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів та обговорили потребу в підписанні меморандуму між представниками облдержадміністрації, зокрема, департаменту інфраструктури та туризму, Луцької та Горохівської райдержадміністрацій, Служби автомобільних доріг у регіоні, ДП «Укрдіпродор», а також громадських організацій. Мета розробки такого документу – здійснювати спільний нагляд за ремонтом дороги «Львів-Радехів-Луцьк».

Уже оголосили тендер щодо проведення ремонту шляху Н-17 за наступними 6-ма лотами. Розкриття пропозицій конкурсних торгів відбудеться 5 квітня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тільки дорогу до Еуропи..
Відповісти
Останні новини
Незабаром розпочнеться ремонт дороги «Львів-Радехів-Луцьк»
23 лютий, 2016, 13:26