На Волині затримали квартирного шахрая з Донеччини

На Волині затримали квартирного шахрая з Донеччини
У Луцьку чоловіка ошукали, коли він хотів винайняти квартиру.

Учора, 22 лютого, ввечері близько 22 години до Луцького відділу поліції із заявою звернувся 25-річний мешканець обласного центру, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Поліцейські оперативно затримали шахрая. Ним виявився 24-річний мешканець міста Мар’їнка Донецької області. Чоловік є вимушеним переселенцем та зареєстрований у місті Коломия.

Позавчора молодик приїхав до обласного центру. Винайняв на дві доби квартиру й пропонував її в оренду на тривалі терміни іншим людям. Гроші за проживання брав наперед.

«Слідчим відкрито кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Прошу громадян, які мали справу з цим чоловіком звернутися в Луцький відділ поліції для надання інформації щодо вчинення відносно них шахрайства», – повідомив Ігор Муковоз, начальник Луцького відділу поліції Головного управління національної поліції у Волинській області.

До слова, зловмисника в минулому вже притягували до кримінальної відповідальності за ст. 185 (Крадіжка) та 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нині вже зареєстровано два факти вчинення цим чоловіком шахрайських дій, які пов’язані із здачею в оренду житла на території обласного центру.

Правоохоронці звертаються до мешканців міста: якщо ви стали жертвою шахрая, прохання звертатися у Луцький відділ поліції, або повідомити за номером телефону 102.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кабана на ніж!!!
Відповісти
А що буде, якщо решта донецького добра сюди напливе? Колючий дріт і напругу хоча б 380, а не амністію для цих відходів цивілізації.
Відповісти