Нападник «Волині» отримав виклик до збірної України

Нападник «Волині» отримав виклик до збірної України
Нападник луцької «Волині» у неділю 12 серпня отримав виклик до лав молодіжної збірної України, яка у середу, 15 серпня, у Києві гратиме матч відбору на чемпіонат Європи-2013 із словенцями.

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

Спочатку до збірної викликали іншого нападника «Волині» - Євгена Павлова, який цього сезону встиг забити чотири голи у чемпіонаті молодіжних команд. Але після травми, отриманої Євгеном у грі із «Динамо»-М в суботу нападник був змушений повернутися до Луцька.

Прогалину у нападі головний тренер молодіжки Павло Яковенко вирішив заповнити іншим лучанином – Олексієм Бабирем, який вже має досвід виступів за «молодіжку».

Нагадаємо, що українська молодіжна команда після семи турів набрала 11 очок і наразі посідає третю сходинку в групі. Попереду перебувають шведи (19 пунктів) та словенці (17 очок), котрі мають на одну гру більше. Відтак, щоб продовжити боротьбу за вихід в фінальну частину турніру, у команди Павла Яковенка лише один вихід − виграти всі наступні матчі (проти Словенії й Мальти удома та Швеції на виїзді) і чекати сприятливих результатів у поєдинках суперників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нападник «Волині» отримав виклик до збірної України
13 серпень, 2012, 16:29