Екстрасенси розкрили таємницю луцького підвалу. ВІДЕО

Екстрасенси розкрили таємницю луцького підвалу. ВІДЕО
У проект «Слідство ведуть екстрасенси» звернулися мешканки Луцька, сусідки Марія Шмигировська та Людмила Голюк. Жінки в один голос стверджують, що якась невидима сила виживає їх з будинку на вулиці 8 Березня!

Допомогти дівчатам взялися постійні експерти програми «Слідство ведуть екстрасенси» – спадкова провидиця Олена Курилова та циганська ясновидиця Рубіна Цибульська.

Будинок, де живуть дівчата, невеликий – всього на три квартири. В одній живе Марія, у другій – Людмила, а мешканці третьої квартири з’їхали, бо не змогли спати спокійно ночами. Героїні програми розповідають, що в їх квартирах постійно відбуваються дивні речі: чутні незрозумілі звуки, хтось шарудить столовими приборами та б’є посуд, самозаймається техніка, мешканці бачать загадковий темний силует. Все це лякає Марію та Людмилу, проте найбільше вони бояться за свої життя.

Допомогти розгадати таємницю загадкового будинку до жінок-екстрасенсів «приходила» жінка-кішка – душа Магдалини Тализіної, що похована у підземеллях луцького католицького костелу.

З'ясувалось, що колись у цьому будинку нелегально працював гінеколог Йосип Завідський, який робив операції з переривання вагітності. В результаті однієї з них 20 травня 1906 року померла пацієнтка Марія Алєксєва. Як стверджує краєзнавець Володимир Маковський, підвал будинку став цвинтарем десяткам ще ненароджених дітей.

А на жінок, які тепер мешкають у цьому будинку, духи полюють тому, що свого часу одна з них – Марія Шмигировска – зробила аборт.

Ясновидиці Рубіна Цибульська та Олена Курилова здійснили в помешканні спеціальний ритуал й висловили сподівання, що духи залишать у спокої мешканок.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурдом за ними всіма плаче...
Відповісти
Ніхто за ними всіма у нас не плаче)))
Відповісти
Дурдоми переповнені після революції гідності
Відповісти
Завтра йду купляти новий модний телевізор!
Відповісти
В таке можна вірити? Циганська ясновидиця любить гроші такі є цигани а правди в циган і дужі не мае.
Відповісти
Заробила брехнею?
Відповісти
Братів Вінчестерів туди!))
Відповісти
Почитайте, що говорять історики. ЖІнка померла в кінці 19-го століття - гінеколог працював у 20-х роках 20-го. Вже нестиковка і їх ще так багато. Хоча визнаю - хотіла б подивитись, як вони за котом по Старому місту ганяли)))
Відповісти
В програмах такого типу постійно бачиться "театр" зі сторони тих,хто приїхав допомогти, при тому що налякані люди насправді виглядають щиро. Подейкують, що попередньо збирається інформація про проблему (від сусідів, в соцмережах і т.д.), а в ефірі розігрується натхненний пошук з втратами свідомості екстрасенсів (неодноразово))) і примовляннями "Ай-яй-яй". Хоча все можливо...Цікаво, чи поліпшилося життя в учасниць, дівчатка,якщо читаєте,то відгукніться!))
Відповісти
Мені 25 років, з Шмигировською вчилася в одному класі, в 15 школі. У мене запитання: в якому році був побудований цей будинок?
Відповісти
Останні новини
Екстрасенси розкрили таємницю луцького підвалу. ВІДЕО
23 лютий, 2016, 21:11