Волинського вбивцю та гвалтівника посадять на 15 років

Волинського вбивцю та гвалтівника посадять на 15 років
Апеляційний суд Волинської області залишив без змін вирок Ковельського міськрайонного суду, яким 25-річний житель села Згорани Анатолій Тахас був засуджений до 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Про це повідомляють у прокуратурі Волинської області.

Будучи у грудні 2009 року засудженим за грабіж до чотирьох років позбавлення волі з встановленням дворічного іспитового строку, Анатолій не зробив жодних висновків і продовжував вчиняти нові злочини.

У березні 2011 року на безлюдній дорозі поблизу села Черкаси Ковельського району він накинувся на перехожу, повалив її на землю та побивши, заволодів сумкою, в якій лежало 1130 гривень.

3 червня 2011 року Тахас напав на жінку, яка стояла біля свого автомобіля, припаркованого неподалік повороту на село Овлочин Турійського району. Застосувавши насильство, зловмисник примусив її завести двигун і з'їхати з узбіччя дороги в ліс. Там він пограбував, зґвалтував і задушив жінку ременем безпеки.

27 червня 2011 року на узбіччі безлюдної дороги поблизу села Миляновичі Турійського району молодик вчинив розбійний напад на дівчину, в якої відібрав 40 гривень та золоті прикраси на суму майже три тисячі гривень. Здушивши потерпілій шию так, що вона втратила свідомість, Анатолій Тахас зґвалтував безпорадну жертву.

У липні 2011 року він на дорозі поблизу села Гайки на Турійщині викрав велосипед у місцевої жительки, а в лісовому масиві поблизу села Старовойтово Любомльського району вчинив напад на іншу жінку й відібрав у неї 680 гривень.

Усім своїм жертвам Анатолій Тахас погрожував убивством, якщо вони звернуться до правоохоронних органів. Проте 11 серпня 2011 року його було взято під варту.

Державне обвинувачення у цій справі підтримували прокурори Ковельської міжрайонної прокуратури. Вирок Анатолію Тахасу уже вступив у законну силу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинського вбивцю та гвалтівника посадять на 15 років
13 серпень, 2012, 17:43