Луцькі велосипедисти стали переможцями у зимовому чемпіонаті України. ФОТО

Луцькі велосипедисти стали переможцями у зимовому чемпіонаті України. ФОТО
Луцькі велосипедисти - переможці зимового чемпіонату України з велосипедного спорту.

19-23 лютого 2016 року на території критого велотреку навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у м. Львів (вул. Клепарівська, 39а ) відбувся зимовий чемпіонат України з велосипедного спорту (трек) для усіх вікових та кваліфікаційних груп: чоловіки, жінки, юніори, юніорки, юнаки, дівчата, - інформує Комітет по фізичній культурі та спорту.

Зимовий чемпіонат щороку проводять у лютому. Він відкриває сезон. Це підготовчий етап до Чемпіонату світу, який відбудеться в середині березня у Лондоні.

Загалом у чемпіонаті брало участь 240 учасників різних вікових категорій від 13 до 30 років з 22 команд усіх областей України.

Волинську область і наше місто на цих змаганнях представляли вихованці луцького велоклубу "Темп". Вони успішно виступили у різних дисциплінах і завоювали 12 медалей різного ґатунку.

Лучанин, майстер спорту України, Андрій Сач став чемпіоном України в командному спринті і зайняв друге місце в кейріні (гонка за мотоциклом, який пришвидшується).

Владислав Наумчук став чемпіоном України в командному спринті серед юніорів і виконав норматив Майстра спорту України.

Дарина Мартинюк і Олександра Логвинюк стали чемпіонками України серед юніорок в командному спринті і також виконали норматив Майстра спорту України з велосипедного спорту.

Збірна команда наших юніорок у складі Дарини Мартинюк, Олександри Логвинюк, Юлії Дорошенко та Анастасії Стирко завоювали третє місце в командній гонці.

В гіті (індивідуальна дисципліна, що передбачає змагання на час) на 500 м з місця Дарина Мартинюк стала чемпіонкою України серед юніорок, а Олександра Логвинюк зайняла третє місце серед дівчат.

В останній день змагань Олександра Логвинюк перемогла у спринті.











Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі велосипедисти стали переможцями у зимовому чемпіонаті України. ФОТО
24 лютий, 2016, 15:24