В 2015 році в Луцьку зріс рівень злочинності, – прокурор

В 2015 році в Луцьку зріс рівень злочинності, – прокурор
У 2015 році на території міста Луцька зріс рівень злочинності.

Про це стало відомо під час сесії Луцької міської ради 23 лютого.

Всього на території міста Луцька обліковано 3037 кримінальних правопорушень, з яких понад третину складають тяжкі (1027) та середньої тяжкості злочини (1113), злочини невеликої тяжкості (820) та 77 особливо тяжких злочинів.

Зокрема, за словами керівника місцевої прокуратури Олександра Шпоти, на території міста минулого року вчинено 5 умисних вбивств (4 з яких розкрито) та 20 злочинів із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (за аналогічний період 2014 року 5 та 13 відповідно).

Крім того, обліковано відповідно 5 фактів спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого, проти 3 у 2014 році.

Крім того, збільшилась кількість вчинених в обласному центрі крадіжок з 983 до 1422, в тому числі крадіжки з квартир зі 192 до 359. Розбійних нападів збільшилося з 9 до 17; вимагань - з 2 до 5.

З 500 проваджень, скерованих до суду, злочинів минулих років лише 20.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Странно,что на Януковича не свалил вину...
Відповісти
це тільки початок. цінні кадри з МВС вигнали. 1,5 місячні патрульні копи обломуються
Відповісти
А прокуратура тоді для чого? Щоб бухати та аварії робити і кришувати всіх???
Відповісти
Перед тим як писати коментарі читайте закони, маю на увазі функції прокуратури. Аплодуйте далі " грузинським реформам" поліції і матимемо ще не такі жахливі результати. А прокуратура після нового закону " про прокуратуру" - ноль за повноваженнями, навіть кришувати вже неможе. Скандуйте славу безмозглим і непрофесійним обранцям народу, які за них голосують. Саша тобі побажання тільки- триматись. Знаю тебе як порядного і розумного чоловіка. Успіхів.
Відповісти
(Навіть кришувати вже неможе) Що це за мова!!! Достатньо вже накришувались, довели країну до прірви - корупціонери прокляті!!! Саша тобі побажання- поменьше таких знайомих, а якщо зустрінеш то сади і не думай. Успіхів.
Відповісти
Ви ж вже всіх розігнали, а краще стали жити? Із себе треба починати. Не давайте! Треба не язиками плескати, а працювати. Пояснюю, що корупційні дії прокурора, судді та міліціонера-це квіточки для економіки країни, а то те що робиться із бюджетними коштами ніхто не бачить. Слухайтеся кролика та інших разом із ним, дійсно винен даішник у тому що безробіття, зубожіння та інше. Прошу всіх думайте, включайте простий глузд.
Відповісти