У Луцьку альфонс «розводить» жінок на гроші. ФОТО

У Луцьку  альфонс «розводить» жінок на гроші. ФОТО
28-річний лучанин Юрій Воробей винайшов досить цікавий спосіб, як заробляти гроші. Чоловік знайомиться з жінками, фліртує та заводить з ними стосунки, а потім нібито під приводом різних сімейних обставин та проблем «викачує» з панянок гроші.

Про це розповідає лучанка Олена, яку, як вона вважає, ошукав альфонс та шахрай на ім'я Юрій Воробей, - пише Під прицілом.

Сама вона кілька років перед тим овдовіла і відтоді самостійно виховує сина.

Жінка розповіла, що познайомилася із молодим чоловіком минулого року. Спершу парубок наполегливо набивався їй у кавалери: галантно залицявся, дарував квіти, возив на роботу та додому. Невдовзі жінка також почала симпатизувати залицяльнику, і у них зав’язалися стосунки.

Однак наша героїня навіть не підозрювала, що цей роман обернеться для неї такими фінансовими втратами.

Вперше молодий чоловік попросив у неї 2 500 гривень нібито на ліки для хворого дідуся.

Жінка перейнялася проблемою свого кавалера і позичила йому необхідну суму коштів. Молодик обіцяв повернути гроші при першій же можливості.

Втім, через деякий час Юрій знову попросив грошей, тільки тепер уже для переоформлення своєї автівки. Мовляв, він вирішить усі питання з автомобілем і поверне коханій одразу всю суму.

Та коли ж вона врешті попросила повернути борг, хлопець сказав, що його хворий дідусь помер, а тому йому треба ще півтори тисячі гривень на поховання.

«Ще тоді мене це насторожило, але я все ж таки позичила йому ще півтори тисячі гривень. Все ж таки дідусь помер, а це - горе для кожної сім'ї», - розповідала жінка.

З того часу Юрій намагався ще позичити грошей, проте жінка відмовляла, бо вже почала обережніше ставитися до свого кавалера.

Одного разу молодий чоловік подзвонив до Олени посеред ночі і тривожним голосом розповів, що його маму от-от оперуватимуть. І знову ж таки просив позичити йому кошти. Молодик навіть був готовий приїхати до жінки по гроші просто посеред ночі, проте вона відмовила. І уже зранку лучанка виявила, що її благовірний вкотре хотів «розвести її на гроші».

«З самого ранку я почала дзвонити по лікарнях та питати, коли і де будуть оперувати матір Юрія. Я знала її ім'я, бо Юрій казав мені, як її звати. Але, на мій подив, виявилося, що жінку з таким ім'ям не те, що не будуть оперувати, а така взагалі не поступала на лікування до жодної лікарні міста. Тоді я остаточно зрозуміла, що мене розводять, як кошеня», - розповідає Олена.

Тоді жінка зателефонувала до Юрія і сказала, що знає правду. З того часу чоловік зник з її життя.



У підсумку молодий чоловік видурив у лучанки понад 15 900 гривень, а найбільшою проблемою для жінки у цій історії є те, що вона давала коханому в борг не особисті кошти, а знімала з кредитної картки. За рік Олена уже переплатила банку 3 000 гривень, які мусила перераховувати на погашення відсотків за карткою.

Лучанка уже майже рік не може повернути свої кошти і навіть попросила допомоги у знайомих юристів.

Правник також намагався вмовити Юрія, кілька разів пропонував йому повернути жінці кошти добровільно.

Спочатку чоловік погодився і навіть запропонував віддати свою автівку під заставу, мовляв, допоки не поверне усю суму боргу, то ключі від машини будуть у жінки. Але згодом чоловік зізнався, що ніякого транспорту у нього немає.

Зрештою, терпець жінці урвався, і вона звернулася до журналістів.

Вочевидь, той факт, що ця справа може набрати розголосу, таки налякав боржника-альфонса, і він кинувся телефонувати до жінки та адвоката і переконувати обох, що погасить борг.

Тоді 28-річний лучанин написав розписку адвокату скаржниці, він буде щодня перераховувати жінці по 200 гривень на картку.



Перших кілька днів чоловік справно виплачував борг, однак потім знову зник.

Наразі лучанка готує позов до суду та подала заяву до правоохоронних органів про шахрайські дії відносно неї.





Олена розповіла, що вона - не єдина жінка, яку Юрій Воробей у такий спосіб «розвів» на гроші. Потерпіла стверджує, що вона у цьому цілком упевнена, хоч з іншими «жертвами альфонса» особисто не знайома. Тому, аби убезпечити жінок від аналогічних помилок, Олена звернулася до ЗМІ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже писали щосьтаке. Півроку тому. Не повторюйтеся
Відповісти
Каструвати !
Відповісти
А ти мене люби і грошики на стіл клади а я ручки тобі буду цілувати і квіти за твої гроші купляти і мені ше хватить на життя
Відповісти
Вже кажуть він працює у одному з офісів Укропа,не бачити тепер жінці коштів.
Відповісти
Видно що думала одним місцем, що зачухалось, а не головою...
Відповісти
Серцю не накажеш.
З коханим рай і в шалаші.
Відповісти
Дуже добре ,що надрукували прізвище ,може і по іенших фактах і злочинах треба дотримуватись цього правила ,бо виходять подвійні стандарти :якщо попадаєтся якийсь чиновник ,чи ще як=ась управлінська морда ,то ніякого прізвища не називаєте .
Відповісти
Цивільно - правові відносини
Відповісти
короче кажучі це чудо вчилось в 7 школі і живе там на київській. воно ше в школі всіх рохзводило на гроші! дибіл ше той, як йому тоді руки не повідрубували я не знаю, і ше зустрічався з дівчиною на паро років за нього молодшою і в неї видурював гроші!
Відповісти
На превеликий жаль, таких чоловіків досить багато(( ми жінки "ведемось")) на їхні залицяння, бо вони вміють це робити. Є жінки - утриманки і чоловіки альфонси.. Це життя
Відповісти
Вовчиця- лошиця)))
Відповісти
В країні війна, криза, а в дівчат в заначках море грошей лежить.....
Відповісти