Робоче місце директора Луцького ЦНАПу Лариси Карп'як

Робоче місце директора Луцького ЦНАПу Лариси Карп'як
Програма "Робоче місце" продовжує показувати вам, де працюють люди різних професій.

Цього разу ми завітали до Центру надання адміністративних послуг, що у Луцьку, екскурсію яким нам провела директор ЦНАПу Лариса Карп'як. Вона розповіла, чому насправді утворюються черги за паспортами, як в дійсності видаються талони та чи зростає кількість послуг для населення.

Детальніше про це дивіться у новому "Робочому місці".



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от..халепа.як на всі статті заборони не має..а про синочка Романюка...плати бабло...
Відповісти
О та це ж сама "чесна" держ працівниця у Луцьку. Що там з попереднім записом у ЦНАП для "обраних"? А тепер особисто до Лариси Карп'як - вибачте якщо питання для вас не коректне, але будь-ласка не викидайте мене на вулицю(я думаю ви пам'ятаєте цей випадок).
Відповісти
Був там двічі,робив паспорт і батькам прописку. Все класно по талончикам бистро і зрозуміло. Дякую Ларисі Карп"як.
Відповісти
в кінці випуску...начальник відділу звернень....Треба схуднути і сукня в горизонтальну смужку..зовсім не пасує...молода жінка, а так себе запустила!!!! жах!!
Відповісти
Не личить жінці обговорювати принади іншої жінки. Такий бюст як у начальника відділу звернень громадян не можливо "запустити" це дарунок. А от ваш рівень вихованості це насправді жах!!! Можливо вас природа обділила...
Відповісти
Чи є у Вас вакантні місця?

Відповісти
Підтирмую Лучанку щодо зовнішнього вигляду цих службовців - що розочки,що полоска, а все-таки має бути діловий стиль(доречі адміністратори одягнені достойно)
Відповісти
Дівчата та жіночки у Цнапі найкращі!!!!!!!!!
Відповісти
Були з чоловіком робили паспорти. з самого ранку зайняли чергу ще на вулиці з іншими людьми бо ЦНАП ще не працював. Дочекались коли відкрили, а там така картина....стоїть ця дама і видає білетики вручну замість терміналу. В черзі ми були 6-7 а білетик дістався 18-19. Коли задали питання чого так, була дивна відповідь....що термінал так видав не попорядку. Пішли на другий поверх в очікуванні коли підійде наша черга, і тут початись приколи) почали приходити люди з номерками 6-7 які казали що вони з самого ранку бідняшкі)) стояли біля нас а ми сліпі їх не побачили.Як виявилось це знайомі нашої) дамочки.Яка плювалась слюнею і відстоювала їхні чесні права. Ось такий в нас ЦНАП. Терміналів наставили, а толку мало.
Відповісти
І ще...приколи з попереднім записом в нас теж були.І записують в попередній запис як сказала нам дамочка) тільки працівників міської ради. А якщо ми будемо сильно скандалити то вижене на вулицю. Бо ми ж не з міської ради(( а простий народ....
Відповісти
Ну це бабоньки вже фольклор. Нормальні там люди працюють. Дай їм Бог здоров'я.
Згадайте, як було раніше
Відповісти
А у Вас не было такого что вы с 6 утра стояли в очереди на паспорт и знаете в лицо всех, кто был в очереди пред вами ... и почему-то талончик выдает вам не автомат а работник ЦНАП а после этих манипуляций с талончиками из рук в руки очередь у кабинета на паспорт волшебным образом увеличилась на несколько неизвестных людей ... Не бывало у вас такого? А у меня было и в других я вижу тоже было ...
Відповісти
А Я їдув Польшу на роботу. ГОВОРІТЬ, ЩО ХОЧЕТЕ, а мені треба паспорт, і мені всеодно коли його взяти, аби без хабара, бо ті гроші треба мені. А там хабаря не просять, то я не даю!! І синові робила і невісці.
Відповісти