НАБУ провели більше 40 обшуків у прокуратурі та поліції Тернопільщини

НАБУ провели більше 40 обшуків у прокуратурі та поліції Тернопільщини
У Тернопільській області проходить більше 40 обшуків в рамках широкомасштабної операції Національного антикорупційного бюро України.

Про це 24 лютого повідомили у прес-службі НАБУ.

Новину передає «Преса України».

«Детективами Національного антикорупційного бюро України проводиться широкомасштабна операція на Тернопільщині. Зараз відбуваються понад 40 обшуків», - сказано у повідомленні відомства.

Операція проводиться в рамках розслідування вимагання хабара у 12 тисяч доларів США (324 тис грн) від жительки міста Тернополя. За це їй запропонували закрити відкрите по ній кримінальне провадження.

На причетність до даного правопорушення перевіряють більше 10 осіб, в тому числі співробітників Управління Національної поліції Тернопільської області, а також прокуратури Тернополя і області.

У цій операції беруть участь понад 100 співробітників правоохоронних органів, додали в НАБУ.

Нагадаємо, що детективи Національного антикорупційного бюро України спільно з прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали прокурора Генеральної прокуратури, який за хабара у 10 тисяч доларів намагався працевлаштуватися керівником у НАБУ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Серйозний рівень - 100 чоловік розкривають один злочин...
Відповісти
І до чого беркут на фото?
Відповісти
Скільки вони 100 людей потратили щоб достатися до Тернополя напевно 20$$.А всього навсьго треба обшуки провести в АП,КМ і ВР на маршрутці!!!)))
Відповісти
Нехай перевірять корупційний зв"язок Начальника УМВСУ О. Богомола і ректора медуніверситету М. Корди, а також генерала міліції, колишнього губернатора М. Цимбалюка в плані кришування тіньових грошей від іноземців, а також наркотрафіка, що йде через цей вуз і далі розходиться по приватних закладах, що належать Цимбалюку. Цимбалюк запеклий регіонал, друг Януковича нещодавно очолив Блок Юлії Тимошенко по Західному регіону! Куди дивиться Юля? Близька родичка Богомола працює в ТДМУ у відділі кадрів. Можливо дружина.чи сестра.
Відповісти
може й до чипижакка приїдуть???
Відповісти