Ще один член "сім'ї" Януковича вийшов остаточно сухим з води. ВІДЕО

Ще один член "сім'ї" Януковича вийшов остаточно сухим з води. ВІДЕО
Доки Віктор Шокін у відпусці, ГПУ "працює" — справи висять, а корупціонери і колишні посадовці уникають правосуддя.

Колишній регіонал, політик, бізнесмен та добрий друг Віктора Януковича Юрій Іванющенко, більше відомий як Юра Єнакієвський, ще зі старих часів особа в українській політиці скандальна, легендарна і таємнича.

Юрі Єнакієвському закидають поставки "тітушок" на Євромайдан і масу фінансових злочинів. Їх було настільки багато, що ГПУ навіть прийшлось порушити проти нього справу за розтрату так званих кіотських грошей і оголосити у розшук.

Втім, справу порушили і забули. Прокурор і заступник Шокіна Юрій Столярчук справу, що називається злив, пише українська преса. За рік слідство не просунулось ні на крок. І адвокати утікача домоглись, аби Солом’янський суд постановив закрити справу.

Генпрокуратура зреагувала майже миттєво і на початку лютого 2016 року подала апеляцію на закриття справи Юри Єнакієвського. А Солом’янський суд взяв і не прийняв апеляцію до розгляду. Так що Іванющенко — птах вільний.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порошенко отямся!!! Тебе ччекає ненавість усієї Украни.
Ти нічого не зробив за 2 роки за що стояв Майдан. Тебе поставив Майдан а не Олігархи. Отямся!!!! Він тебе зніме і посадить на кілок.
Відповісти
Правильніше сказати, що Пороха до влади поставили його тимчасові союзники-олігархи, які і замутили цей ганебний довбаний майдан!
Відповісти
та що ви цепляєтесь за минуле.....краще займітесь цими що зараз при владі поки ще не повтікали за кордон...вони ж такі самі бандюгани як і попередники...а деякі то ще й переплюнули попередників...
Відповісти