Волиняни відправили допомогу бійцям на передовій. ФОТО

Волиняни відправили допомогу бійцям на передовій. ФОТО
Мешканці Володимир-Волинського району завантажили три великих військових автомобілів "Урал" продуктами харчування та теплим одягом для військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади.

Овочі, консервація, крупи, сало, теплий одяг – все це було відправлено для бійців, які охороняють східні рубежі нашої держави, повідомляє Буг.

Юні жителів району також долучились до акції, та зробили обереги і малюнки. Теплі шкарпетки, зроблені власними руками, вкотре передала хлопцям на схід жителька Володимира-Волинського Лідія Тимчишина.

Кожна сільська рада, об’єдані громади району долучилися до доброї справи. “Адже всі розуміють, що там, на передовій сьогодні наші земляки зі зброєю у руках виборюють для України, для кожного з нас свободу та незалежність. Командування військової частини від імені особового складу висловило вдячність за підтримку й допомогу жителям району. Багато місцевих жителів служило й служить у 14 ОМБР. Деякі демобілізовані жителі володимирщини прийняли рішення повернутися до лав Збройних Силах України й стали військовослужбовцями за контрактом”, – повідомляє прес-офіцер бригади Надія Замрига.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни відправили допомогу бійцям на передовій. ФОТО
25 лютий, 2016, 10:32