Спортивні досягнення волинян на міжнародній арені. ФОТО

Спортивні досягнення волинян на міжнародній арені. ФОТО
Минулі вихідні відзначились здобутками наших юних спортсменів.

У Мінську на Міжнародному турнірі з вільної та жіночої боротьби серед юнаків та дівчат 1999-2001 років народження «Мєдвєжонок», що пройшов у рамках 46-го міжнародного турніру серії Гран-Прі на призи триразового олімпійського чемпіона Олександра Медведя, у ваговій категорії до 65 кілограмів серед дівчат Україну представляла вихованка Володимир-Волинської ДЮСШ «Спартак» Дарина Туровчук.

Наша землячка достойно виступила на змаганнях, перемігши своїх суперників, та посіла перше місце, а загалом участь у турнірі взяли більше 300 спортсменів.

У місті Кеншин (Республіка Польща) пройшов міжнародний турнір з вільної боротьби, участь у якому брали чотирнадцять команд з Польщі, Білорусі, України, Росії та Литви.

Місто Володимир-Волинський, а загалом і усю державу, представляли вихованці тренера ДЮСШ «Спартак» Леоніда Каркушевського. І хоча наша спортивна делегація була найменшою за складом, усього чотири спортсмени, результати показали високі.

Зокрема, у ваговій категорії 40 кг серед дівчат Даніела Ткачук посіла І місце, також перемогу здобув Володимир Поздняков (30 кг). Поступившись лише представнику Білорусі, срібло виборов Максим Кошелевич.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Спортивні досягнення волинян на міжнародній арені. ФОТО
25 лютий, 2016, 12:03